29Sep

NIMIC NOU PE FRONTUL POLITIC

Titlul general sub care imi inregistrez articolele legate de actuala putere (cronica unei guvernari ce incepe si se termina prost) nici ca putea fi mai potrivit, mai ales dupa ultimele desfasurari de forte.

Nu am scris nimic legat de nicafobia pdl-istilor din ultimele zile si de isteria psd-istilor, deoarece sunt un mare fas. De la inceput iti puteai da seama ca nu este nimic altceva decat clasica si penibila vanzoleala a celor doua partide.

Observand scaderea in sondaje a candidatilor proprii au apelat la metode mai rafinate de lupta care au reusit a stege imaginea celorlalti candidati pentru o zi intreaga. Si uite asa Nica a luat locul Ecaterinei Andronescu in trebul guvernarii (a se vedea discursul lui CRIN ANTONESCU), partidele au inceput sa-si spele rufele in lighiane cu apa rece, Basescu indemna puterea sa-si bage picioarele, presedintele s-a imbatat si tot asa. Astazi rezultatul a fost fie ministru apolitic, fie un ungur liberal.

Asa o vor duce inca cateva zile pana cand pentru salvarea guvernarii aka nedeztabilizarea tarii se va adopta din nou. Iar eu schimb canalul plictisit. Dar mai mult decat plictiseala este greata. Greata de o guvernare care a uitat de Romania, care a incropit un pseudobuget in mai mult de trei luni, care schimba legi dupa ce ele sunt adoptate, care a inglodat tara in datorii pe care si copii mei le vor plati, care a uitat de Romania.

Unicul lor interes este sa se demaste care fura mai mult, care delapideaza mai mult statul. Sa nu uitam, intretimp: cetatea de la Rasnov se prabuseste, numarul turistilor scade, trenurile deraiaza pe sosele inexistente, firmele falimenteaza, somerii trec de 10% din populatie, tinerii pleaca din tara sa munceasca, spitalele inchid portile pentru ca nu mai au bani, investitorii aleg Moldova in locul Romaniei, merele putrezesc, Rosia Montana se transforma intr-un desert, justitia si-a pierdut puterea in stat, Romania se prabuseste.

Noi la Sibiu avem centura?

Distribuie articolul:

Un comentariu

 1. complectare la ,,sa nu uitam intre timp,,:
  -Udrea se plimba in continuare prin tara(cinta,ride si danseaza)face dezvaluiri care nu vor fi probate niciodata ca de obicei la B1TV(post bine platit din banul public de tata Base)Ridzi cearta parlamentul cu comisii cu tot ca au indraznit sa-o demaste si s-o declare hoata cu acte in regula,ministrul Pleasca s-a lasat de taiat panglici si distruge patrimoniul national cu mare avint proletar,Base mai trage o tura pe la diferitele chefuri incropcite in cinstea lui tot pe bani publici,consilierii de la Cotroceni se chinuie si nascocesc tot felul de nazbitii in contra legii si a constitutiei,trompetele PDL-iste si PSD-iste se cearta ca timpitii la toate posturile de televiziune,televiziunile fac bani nesperati in timp de criza,investitiile se inchid sau stagneaza,ministrii PDL(prosti dar fuduli)stau linistiti caci pe ei nu-i suspenda nimeni desi sunt catastrofe,greseli genetice in viata,notato cu note de risul lumii de toate institutiile internationale la capitolul rezultate in lupta cu criza,etc,etc.
  Despre centura ramine cum am stabilit adica NU nici in legislatura asta,desi toti ,,liderii,,PDL+PSD fac zilnic turnee la locul faptei doar doar se face singura centura,fara bani investiti dar cu comisioanele la cine trebuie.
  Apropo duminica la ravasitul oilor presedintele Basescu a uitat s-o declare pe ministrul turismului Udrea prima oaie a tarii,titlu pe care il merita cu prisosinta pentru intreaga activitate in slujba natiunii!!!!!SA-I FIE RUSINE!!!!!!
  Grupul independent de admiratori pasivi ai ministresei i-si rezerva dreptul de a se adresa presedentiei cu un memoriu in acest sens,va contacta partidele de opozitie pentru promovarea unei motiuni de cenzura cu titlul:,,Oaia prietena ciobanului la necaz,,
  In rest sa auzim numai de bine!!!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*