30Sep

SUNT PROSTANAC DECI EXIST!!!

sursa: cotidianul.ro

Orice om implicat in politica, cel mai amator politician si cel mai plictisit degustator de politica isi da seama ce este total anormal in aceasta fotografie. Adica Mircea Geoana se vrea presedinte, vrea sa-l infranga pe Basescu in alegerile din noiembrie dar sta in aceeasi banca cu maimutica lui Basescu (ma refer la Boc care de mult a decazut si din pozitia de sclav).

Cum poti sa ai pretentia sa devii presedinte al Romaniei, cand iti accepti starea de subordonat si supus al presedintelui?

Cand se desfasurau negocierile si intalnirile in cadrul Aliantei DA, primul ministru Calin Popescu Tariceanu nu merge de obicei la aceste discutii tocmai pentru a se plasa pe aceeasi liniei si a fi vazut drept egalul lui Basescu. De ce nu face acelasi lucru si Geoana? De ce trebuie el sa mearga la discutiile aliantei sau la ieri la Cotroceni. Putea sa il trimita pe un vicepresedinte.

Dar Geoana in vanitatea lui, vrea sa apara ca salvatorul Romaniei, ca inteleptul Romaniei, cel care salveaza tara, cel care pune tara in miscare. Pana acum si-a pus in miscare partidul afara din Guvern iar tara intr-o criza de neimaginat.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Geoana are o nevoie acuta de a se baga in seama. Din acest motiv el forteaza participarea la evenimente. Cand nu reuseste sa participe, se straduieste sa le creeze, dar de fiecare data ii ies prost. Asa ca mi se pare firesc (pentru el) sa participe la un astfel de eveniment.

  2. agaeoana si abaoc doi slugai tembeli diferenta dintre ei:
    – unul inalt si prostanac
    – unul mic si tembel
    altfel sunt la fel neam de lachei.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*