19Mai

SUNT MEGA IPOCRIT deci EXIST XI

Presedintele Traian Basescu si-a cerut scuze ca a facut alianta cu PSD. A facut-o pentru ca era criza, pentru ca el vrea stabilitate!!!!!!! S-a dezamagit pe sine!!!!

CAT DE IPOCRIT SI NESIMTIT POTI SA FII CA SA ZICI ASA CEVA!!!!!!!!!!

Trecem peste faptul ca si-a cerut scuze in numele clasei politice pt minciunile din campanie, desi unii au pierdut procente tocmai pentru ca au preferat sa fie sinceri (parca PNL ii zice la partidul ala care a decis sa fie sincer in campanie)

Cum poti sa spui ca-ti pare rau cand la semnatrea protocolului de guvernare tocmai asta spunei, ca e dorinta ta. Cum poti spune ca doreai stabilitate si nu aveai ce face decat sa ii iei pe psdisti la guvernare. AVEAI CE FACE!!!! PD-ul putea face si Opozitie, dar setea proprie de putere a razbit. Vruiai sa fi presedintele, primul ministru, TOTUL in tara asta.

Ca stiai ca e criza si e nevoie de stabilitate…….. pai acum o saptamana cand iar iti cereai scuze ziceai ca nu stii ca era criza. O fi de la aburii de alcool, o fi o amnezie temporara, o fi o paranoie, ce era de aveai perceptii diferite la asa scurt timp??????

Vruiai stabilitate!!!! TU????!!!! Campionul crizelor si al instabilitatilor??? Chiar asa de prosti ne crezi???? Crezi ca inghitim orice de la tine?????

Acum ca totul merge prost, Basescu isi cere in continuu scuze. Doar ca uita sa-si ceara scuze pentru cel mai important lucru. PENTRU TOT CEEA CE A ADUS CU SINE IN POLITICA ROMANEASCA SI IN VIATA ROMANILOR!!!

Doar ca romanii nu cred ca o sa mai ierte si de aceasta data.

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. razvane, lascarica asta(traian base)in doua luni o sa inceapa sa planga si din nou prosti o sa il voteze,speram ca varianta lui dinescu m sa nu o muste antonescu si pnl-ul

  2. Esti rau.Dec ce il critici pe Base?Saracul lup de mare asta stie sa faca:sa zaca in cabina de comandant de vas sa bea rum si din cind in cind sa urle la echipaj ca s-a pisat pe el!!!!!
    Oricum romanii il vor vota din nou!!!!

  3. Ma tem ca nu prea cunoasteti intelesul sintagmei ”sinceritate politica”! Nici tu, autorul textului, nici voi, criticii primului marinar de la carma tarii.
    A atribui vorbele lui Basescu consumului de alcool, ”emotiilor” electorale, sinceritatii politice (ce indrazneala pe capul meu!!!) sau pur si simplu, minciunii sau adevarului, inseamna a juca POLITICA avand entuziasmul copilului care a descoperit tarana…
    E o ipocrizie sa vorbesti de prosti care voteaza, atata vreme cat ai o culoare politica!! Tu, ala coloratu (in galben, portocaliu sau rosu) stii cu cine votezi. Asa iti dicteaza partidul si sentimentul adeziunii la turma. Mai rar iti sugereaza doctrina, care, daca mai poate fi individualizata in politica romaneasca, pastreaza o corespondenta prea putin vizibila intre culoarea partidului si intentia politica.
    Dreptul de a judeca prosti care voteaza apartine celor din afara partidelor!
    Voi limitati-va la lupta electorala si incercati sa convingeti, asa cum fac si ceilalti, ca prostii care voteaza sa va voteze pe voi.
    Sinceritate in politica??!! Scuze??!! Aveti cumva o relatie intima cu Basescu si v-a tradat increderea?! Chiar conteaza esenta chestiilor astora cand e vorba de politica??!! Exista ipocrizie in politica??!! Apoi scuza-ma, dar trezeste-te liberalule si nu mai astepta scuze politice! Iar de la inaltimea doctrinei (pe care sper c-o stapanesti) trage o privire atenta pe toata scena politica si spune-mi si mie cu cine votez! Nu de alta, dar sunt un liberal fara partid… Si al dracu sa fiu daca am cu cine vota!
    Se pare ca lascarica asta de care vorbiti e singurul politician care a reusit sa fie vreodata STAPAN. Nu al meu, ci al clasei (sic!) politice.

  4. pt spectatorul

    admirabil eseul tau, il gazduiesc pe pagina mea, pentru ca este dreptul oricui de a se exprima si a avea o parere. Il postez chiar daca eu unul nu ma regasesc in el.

  5. …e doar o scurta judecata. Sunt convins ca tu stii cum stau lucrurile. Eu vreau doar ca cei care au aderat la liberalism – si nu fac ca mine, doar un hobby din a judeca lipsa de orientare ideologica (daca spun ”doctrinara”, imi suna a manipulare socialista), sa aiba reprezentarea scopului mediat, indepartat, al unor actiuni liberale.
    Ceea ce vad insa, la toti participantii in actul politic, ma duce cu gandul la modul in care a fost implementata social-democratia la inceputul secolului trecut (ce mai secol!!!), iar faptul ca nu mai exista niciun fel de granita intre un partid si altul, ma dezamageste. In loc sa avem guvernari definite cumva, in care sa primeze interesul national (in context european) avem acelasi taraboi de aproape 20 de ani. Un taraboi purtat intre atotcunoscatorii politicilor de stanga. S-au nascut atunci, au trait atunci, au ”guvernat” atunci (ori i-a frustrat lipsa guvernarii), iar acum se imbraca in galben si insulta demnitatea nationala, așa cum ne-a rămas dupa lipsa de inspiratie politica din perioada interbelica.
    Vreau pe votez idei ample, nationale si nu cate un gascan sustinut financiar de partid.
    De ce vreau sa votez? Pentru ca tin la ideea de tara si pentru ca vreau sa schimb ceva.
    Pentru mine, atata timp cat functia mi-e incompatibila cu actul politic, ramane mai mult o dorinta. Eu pot schimba ceva in alte sfere. Schimbati voi ceva in politica romaneasca!
    Conditia primordiala e sa invatati singuri si sa ascultati marturia istoriei!

  6. pt spectatorul

    ai perfecta dreptate. de aceea eu m-am implicat. implica-te si tu alaturi de mine si de altii si poate reusim a schimba ceva (depinde doar de noi). este unica sansa de a schimba. eu cred ca pot schimba ceva de aceea inca fac politica. pot schimba chiar daca nu pot sa o fac maine, dar o pot schimba in cativa ani. sunt inca tanar asa ca nu disper si nu ma las.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*