6Oct

TEXTUL MOTIUNII DE CENZURA A PNL – UDMR dar si PSD

Aveti textul motiunii de cenzura depusa de PNL cu sprijinul UDMR si deocamdata al unei parti din PSD.

Downlodati-l si salvati-l. Are toate sansele sa devina un document pretios, deoarece ar putea fi fi prima motiune de cenzura ce destituie un guvern, din istoria Romaniei.

motiune-de-cenzura-pnl-11-impotriva-romaniei

Distribuie articolul:

9 comentarii

 1. Eu cred ca e puerila si superficiala motiunea…

 2. poate o voteaza PSD-isti ca liberalii au migrat in grup la PDL
  (bineinteles din convingeri politice pentru realizarea unor proiecte pentru tara,etc)

 3. Eu mă întreb de ce cei câţiva care gândesc textul moţiunii nu se înarmează cu date exacte care să demonstreze acele afirmaţii, fie că vorbim de statistică, fie că vorbim de citate din documentele care încalcă Constituţia, fie că vorbim de exemple de încălcare a principiilor statului de drept…. Ele există, sunt vizibile… dar am impresia că se evită folosirea lor pentru că să nu acţioneze ca un bumerang într-o lume a bullshitului politic generalizat. Fără o minimă documentare, moţiunea rămâne plânsul unui copil înciudat că şi-a pierdut jucăria. Este evident că „puterea” a dat dovadă de o crasă incompetenţă (şi asta în ultimii 20 de ani), dar şi „opoziţia” dă dovadă de aceiaşi incompetenţă în gestionarea rolului său.

 4. niciodata nu e prea tarziu, e momentul potrivit pentru ca minunea sa se petreaca- motiunea sa treaca. o initiativa a liberalilor care trebuie respectata. bravo lor !

 5. Sper ca guvernul actual sa cada deoarece solutia unui Guvern “2 în 1″ este falimentara si risca sa duca Romania intr-un dezastru. Niciun guvern din Europa nu aplica o astfel de “solutie”. Mai ales in vremuri de criza, cand fiecare ministru trebuie sa gestioneze institutii importante ale statului roman. Tot mai multi dintre romani realizeaza ca Traian Basescu si PDL isi bat joc de noi. Ei sacrifica interesul general in schimbul interesului personal al lui Traian Basescu de a castiga inca un mandat in fruntea tarii. Oricum asa cum marturisea cu seninatate tov. Basescu nici el, nici guvernul, nici BNR nu si-au propus “sa scoata tara din criza”.

 6. Acest text nu este o moțiune de cenzură la adresa vre-unui guvern. Mie îmi sună mai mult a laudă de sine ipocrită, politicianistă și demagogă. Mi se pare normal că nu se fac referiri exacte la încălcări ale constituției și ale legilor, ar fi însemnat să se comporte ca Bekali, să se dea în gît singuri, la televizor.

  Este doar o penibilitate în care nu mai poate crede nimeni.

 7. pt filadel

  motiunea nu va fi penibilitate daca trece. discutam miercuri.

 8. Răzvan
  și dacă trece tot o penibilitate rămîne, la fel cu cei care-o votează. 😀

 9. pt filadel

  poate, dar trebuie sa ne coboram la nivelul lor si sa le raspundem cu armele lor. un guvern penibil numai cu o motiune penibila poate fi dat jos.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*