5Noi

OBAMA A CASTIGAT SI PARASCHIVA NU A AVUT NICI O PROBLEMA.

In aceasta dimineata m-an trezit si am dat la televizor sa vad cine este presedintele SUA. Aseara am adormit cu McCain presedinte (cel putin asa il anuntau televiziunile de stiri) si m-am trezit cu Obama. Va fi un mandat interesant si atipic, cu un presedinte tanar si negru pe care il cheama Hussein.

Am vrut sa vad reacctia televiziunilor noastre, dar acestea nu s-au socat prea tare de mare modificare politica.

TVR 1 a realizat intreaga noapte un show in cinstea Americii dar pe dimineata au capotat si ne-au lasat in seama matinalului lor plicticos.

PRO TV a respectat totusi momentul iar stirile de dimineata au fost mai sobre: au murit putini, oamneii nu s-au mai taiat cu securea, doar o tanti de pe undeva a nascut gemeni (uau!!!!).

Antena 1, Razvan si Dani vorbeau despre osteoporoza.

Prima TV ne dadea un film american, deci probabil in cinstea votarii.

Acasa merge inainte cu serialele lor de doi bani.

Antena 2 ne amintea de fufele de prin showbiz-ul romanesc.

Kanal D in cinstea musulmanitatii tatalui lui Obama ne dadea un soap-opera turcesc.

Doar Antena 3 si Realitatea continuau sa neprezinte marele eveniment.

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. desi poate ar fi trebuit, nici nu ma mir ca nu au fost socate televiziunile din romania dupa cata reclama i-au facut lui Obama. de altceva nu am auzit in ultimele luni.
    daca ar reusi sa se tina de promisiuni ar fi ceva… ar retrage trupele din irak si ar gasi alt sistem de sanatate. din cate am tinut eu minte (asa, fugitiv) astea mi s-au parut cele mai importante.

  2. ne chisca pe noi de obama. gura proteveului ce mananca. doar n-o fi aducand audienta un negru presedinte decat o baba violata. televiziuni de cacat, bleac

  3. a avut un inceput bunicel batranelu mccain dar pana la final a fost umilit destul de rau. Eu am aruncat azi noapte din cand in cand cate un ochi pe CNN si mi-am dat seama ca mai avem multi ani lumina pana sa ajungem la performantele lor in televiziune.

  4. Răzvan şi Dani, unul dintre ei nu ştiu exact, umblă cu MILF-uri mai nou. Astfel preocuparea lor pentru osteoporoză mi se pare justificată.

    Ati dimineaţă (mă rog dimineaţa leneşilor adică 9) Realitatea şi Pro relatau pe larg cum un tramvai din Bucureşti o deraiat un pic de pe şine. O fost năcaz mare n-ai idee, oamenii stăteau în staţii şi nu ştiau ce se întâmplă, de ce nu mai vine tramvaiu’.

  5. nici nu stii ce e mai interesant in toata povestea asta. pe noi ca noi ca nu ne intereseaza, dar la ei s-a dus optimismul de pe piete si au inceput sa-si aduca aminte ca sunt in recesiune :)

  6. rhodos, tocmai de aia a si iesit obama presedinte. pentru ca americanii si-ai pierdut optimismul si incepeau sa creada ca nu mai prea e taramul fagaduintei sua. si uite, dintr-o data s-a demonstrat ca exista totusi democratie :p

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*