17Mar

OAMENII SIBIULUI

Doresc sa va prezint sibieni poate necunoscuti voua, dar care merita admiratia noastra a tuturora, deoarece ei sunt cei care ne duc renumele mai departe si care fac ca Sibiul sa fie in continuare respectat in Romania si in intreaga lume.

MIHAI POPOVICIU

Mihai s-a nascut in Sibiu in urma cu 29 de ani. A invatat la Scoala Generala nr. 5 (actuala Regina Maria) si la nr. 6 iar liceul la terminat la Colegiul „Gh. Lazar”. Conform diplomei de absolvire, este arhitect. Facultatea si-a facut-o la Cluj.

Muzica a inceput sa realizeze din anii facultatii, primele compozitii fiind lansate in 2001. Prima lansare a unei compozitii personale are loc in 2005 sub semnul Gigolo Records. Primul EP este lansat in 2007 in cadrul labelului Highrade al Level Non Zero Records. Din acelasi an alaturi de Markus Homm lanseaza o serie de hituri cu un real succes pe piata muzicala germana.

Anul trecut a fost cel mai prodigios an pentru DJ-ul sibian, reusind a intra in toate topurile europene de profil. Alaturi de un alt DJ sibian Jay Bliss a fondat labelul Hermannstadt Collective, label ce se bucura de un real succes in Europa.

Este apreciat pentru stilul sau personal si inovativ, cu o rafinata paleta de sunete. Este considerat a fi unul dintre cei mai inovativi DJ proveniti din estul Europei in ultimii ani.

Locuieste la Sibiu, asta in timpul in care nu este plecat in lume, din Brazilia pana in Rusia. A fost unul dintre principalii DJ-i al renumitului club sibian  „Chill Out”. Astazi il puteti gasi in cluburile de profil din Sibiu, fiind unul dintre cele mai spectaculoase produse ale muzicii sibiene.

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. interesant si educativ. Nu statea in liceu in Terezian, parca pe Rusciorului sau in zona? Mi-e foarte cunoscut, dar eu cam confund fetele. Il stiam pictor pe atunci. Dar poate e altcineva.

  2. pt Calin Blaga

    il confunzi. statea in alta parte….

  3. Damai Razvi, asa oameni ai Sibiului mai vreau sa imi prezinti. PLS, fara guspiti afaceristi!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*