24Sep

DISCURSUL PRESEDINTELUI ANTONESCU…..

Va atasez discursul lui Crin Antonescu din Parlamentul Romaniei. Este o mostra de oratorie, este un exemplu de urmat pentru toti cei care incearca apele politicii.

ENJOY!!!

discurs-motiune-antonescu

Distribuie articolul:

7 comentarii

 1. make it stop

  (campania commenturilor irelevante a.k.a. spam)

 2. @ Răzvan Pop
  Ei bine… Am ascultat şi eu discursul, poate nu cu atâta atenţie. Probabil voi încerca astăzi să urmăresc discursurile, toate discursurile, dacă între timp s-au afişat stenogramele pe site-ul Camerei Deputaţilor.

  Personal, trebuie să vă spun, sunt dezamăgit de această cuvântare a preşedintelui PNL. I-am comunicat această dezamăgire şi domnului Crin Antonescu, pe blogul domniei sale… se pare însă că am greşit ceva la introducerea comentariului că nu a mai apărut, deşi au apărut altele (nu aş putea să cred că mesajul meu civilizat a fost cenzurat). Aşteptam de la domnul Crin Antonescu…

  BRAŞOV / 13:07, 15.08.2009
  Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, sâmbătă, în cadrul Ligii Aleşilor Locali, organizată la Sala Reduta din Braşov, că vrea să fie un altfel de preşedinte decât Traian Băsecu, iar campania electorală a PNL nu se va baza pe „scandaluri şi urlături”.
  Candidatul PNL la Preşedinţie trebuia să se întâlnească cu liderii locali veniţi din toată ţara la ora 10.00, însă Crin Antonescu a întârziat mai mult de o oră motivând că acest lucru s-a întâmplat din cauza traficului.
  Antonescu a spus, în discursul său, că vrea să fie un altfel de preşedinte, susţinând că o campanie electorală nu trebuie să se transforme într-un „concurs de scandaluri”.
  „Nu un concurs de scandaluri trebuie să fie această campanie. România suferă de prea mult scandal. Faptul că Traian Băsescu a interpretat modificat, mutilat, după bunul său plac Constituţia şi înţelesul general a ceea ce înseamnă preşedinte al României, faptul că a făcut o instituţie pentru un singur jucător nu înseamnă că trebuie să fac la fel şi eu. Preşedintele trebuie să respecte prevederile Constituţiei chiar dacă nu sunt cele mai inspirate”, a spus liderul PNL.
  Acesta a precizat că partidul pe care îl conduce trebuie să arate românilor că se poate şi altfel, iar în campania electorală liberalii nu se vor rezuma doar la a strânge mâna oamenilor şi a poza cu ei, ci şi de a le afla problemele.
  „Să-i lăsăm pe ei să facă festivaluri, să se împingă în faţa altarelor cu preoţii, iar noi să le arătăm că se poate vorbi, acţiona, comporta şi altfel. Voi fi un alt model de preşedinte al României. Nu trebuie să răcnesc ca să puteţi înţelege că vom câştiga Preşedinţia”, a spus Antonescu.

  Ei bine, discursul domnului Crin Antonescu nu mi s-a părut a fi cu nimic diferit faţă de cel al domnului Boc sau al domnului Geoană sau al domnului Băsescu. Acum o lună eram parţial convins să-l votez pe domnul Crin Antonescu ca posibilă speranţă de normalitate. Pe măsură ce timpul trece, sunt din ce în ce mai puţin convins că domnul Crin Antonescu reprezintă o schimbare în această politică murdară.

 3. Super tare discursul. Daca pastreaza linia asta, va avea numai de castigat. Oricum, Crin este cel mai bun orator dintre toti candidatii la presedintie :)

 4. Mi-a placut reactia si discursul lui Crin Antonescu. Are mare dreptate in tot ceea ce a spus !

 5. Un discurs foarte bun, de altfel ca fiecare pe care l-a avut. Talentul sau oratoric si largul orizont cultural pe care il are este evidentiat si de aceasta data.Fie ca cel mai bun sa castige la alegeri si acela sa fie Crin Antonescu.

 6. Sarmanii catelusi… Si cat de mari sunt vorbele femeilor in politica!… ”Are mare dreptate!”:)) Draga Paula, cred ca esti departe de a sti ce e aia dreptate, iar minidiscursul tau seamana cu atitudinea unui credincios care saruta icoana!
  Daca o serie de elucubratii comune oricarei campanii electorale au ajuns sa fie calificate ca talent oratoric, incepem sa ne ducem serios pe copca, iar eu chiar nu mai cred ca voi, mai micii urmasi liberali, veti putea construi vreodata ceva!
  ”…veniti la tatucu sa va pupe pe crestet, ca buna treaba mai faceti!…”

 7. M-am uitat si eu aseara la show. Nu i-am mai vazut de mult .Intre timp Geoana da din miini ca o mosrcia .Cine dracu’ l-o fi invatat sa gesticuleze asa?Pe linga ca-i complet inadecvat, plicticos si cu o mimica de proasta’n tirg , acuma mai da si din miini pe alt ritm decit cel in care vorbeste.Iertati-mi uimirile , da’ nu m-am putut abtine. Iulian si eu daca n-as avea ceva mai bun de facut miine , as vota tot cu Antonescu .Ceea ce mi se pare normal , ca altfel ce sa caut pe blogul tau?

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*