12Mar

DESPRE OMOLOGI, NUMAI DE BINE, oki ma leg de ELENA BASESCU.

Promit ca nu sa mai deschid acest subiect si nici nu o mai comentez de omologul meu pd-ist.Nu de alta dar in curand va ajunge vedete numai buna de Libertatea, Click sau CanCan iar parerea mea despre astfel de vedete si publicatii e una cat se poate de gretoasa.

De fapt vruiam sa ma dau smecher ca citesc presa on-line si astfel am gasit modalitatea.

Iata peste ce dau in presa straina (se pare ca Base nu a dat spaga pe anul 2009 la presa occidentala, probabil ca de aia vrea acordul cu FMI)

Associated Press publica un articol numit expresiv „Fiica glossy a presedintelui roman doreste un loc in Parlamentul European„. Pe scurt in articol domnisoara este caracterizata drept o clubberita ce petrece pana dimineata, drept o agramata, drept o papusa Barbie. Dansa nu este o imagine tipica in politica, dar datorita aspectului sau este foarte mediatizata, fiind aleasa drept candidat de catre lingaii din jurul presedintelui.

La Repubblica (Italia) aminteste ca romanii nu sunt foarte fericiti de candidatura ei datorita prostei sale reputatii caracterizata prin flirturi, petreceri, gafe monumentale,

Ba am gasit un articol in ziarul finlandez Suomen Kuvalehti. Aceeasi idee.

Din cate am auzit, dansa nu prea frecventeaza Bruxelles-ul desi ca si angajat acolo ar fi trebuit sa fie mai activa.

Sa nu intelegi post-ul asta ca o critica adresata tinerilor pdl-isit. Elena Basescu nu este acelasi lucru cu tinerii pdl-isti. Au si ei o generatie promitatoare. Ghinionul lor este ca in PDL conteza mai mult mofturile prezidentiale si relatiile amoroase ale mai marilor cu foste pitzi, doamne in devenire.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. Iti pierzi timpul cu anonimi(apropo OTPDL ia dat aviz favorabil candaturii cu specificatia ca nu parintii sunt motivul ci activitatea depusa!!!!Parafrazind-o pe deontoloaga Culcer,,sunt familii in care copii si-au urmat parintii vezi cazul Indhira Ghandi)
    Pentru sfirsitul de saptamina iti recomand:
    – Vallecano-satirikon.wordpress.com

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*