26Iun

STELIANA NISTOR – 10 MARI SIBIENI

S-a născut la Sibiu în 1989. Începe gimnastica la CSS Sibiu. Câştigă concursuri internaţionale la numai 9 ani, în 2001 devenind campioana României la junioare. În 2002 se alătură lotului junior de gimnastică al României. Astfel devine campionă europeană în 2004.

În 2005 se alătură lotului olimpic al României. Este medaliată cu argint la campionatele europene din 2006 şi la campionatele naţionale. Participă la campionatul mondial dar nu câştigă o medalie. În schimb cucereşte medalia de aur la Grand Prix-ul de la Glasgow. Alte medalii importante sunt câştigate în 2007 la europenele de la Amsterdam. La campionatul mondial câştigă două medalii de argint.

În 2008 câştigă alături de echipa României medalia de bronz la Olimpiada de la Beijing. După Olimpiadă se retrage din activitatea competiţională şi revine la Sibiu.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Mare sibianca MARE. Va fi si mai mare. Cercetata penal pentru fapte deosebite de grave clanuri, batai, lupte provocate si sponsorizate de ea, Steliana Nistor va ajunge sigur unde e locul. Ti-ai batut joc de tot ce ai realizat in sport, Steliana.

  2. nu e sanatoasa la cap

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*