29Iun

ROMANIA, o tara simpatica…..

Avem o tara simpatica fara doar si poate.Micile imagini si evenimete ce te fac sa zambesti si mai uiti de nebunia de toata ziua.

Wekendul acesta trei mici intamplari m-au binedispus si le impart cu voi.

A murit Michael!!! Pe mine nu m-a afectat in nici un fel dar televiziunile au facut isterie din asta. In incercarea globalista de a ne racorda la durerea internationala ne-am adus si noi aportul. Uitandu-ma la Pro TV dau si ei un reportaj cu smiorcaieli. Intre plansi apare si un specimen tip cocalar. Cu tricou rosu mulat peste colacei, cu colanul de aur in jurul gatului, cu toate gadget-urile cocalarilor. Plangea saracu de mama focului ca a murit Michael……….

Venind dinspre Sighet si intrand in Cluj ne-am blocat cateva minute aproape de centrul orasului in plin trafic. Motivul? Doua vacute s-au gandit sa mearga probabil la un fan la o cafeanea de fitze din centrul orasului. Se plimbau agale fix pe mijlocul soselei.

Venind dinspre Cluj spre Sibiu vad asta…………………

…………………………… un cioban cu oile si cu o gonflabila in mana.

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. :)) :)) oh, da… de ce nu ai zis ca am si intors masina ca sa ii facem poza?!=)) =)) ce mai, a fost extraordinar!… si eu cred ca vacutele alea de care vorbesti nu erau vacute….

  2. mi-ar fi placut sa pozezi si vacutele(apropo erau cumva Nutzi si Monica)?????

  3. Eterna si fascinanta Românie.

    Daca ataca oile era zoofilie, asa e tacere… :))

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*