20Apr

SE VEDE CA SUNT SARBATORI……

Se vede ca sunt sarbatori, chiar si cei de la divizia de phising a Raiffeisen erau in vacanta. Intai m-am speriat ca m-au scos din baza lor de date si nu sunt informat de ceea ce se intampla cu serviciile lor. Azi in sfarsit dupa cateva zile am primit din nou clasicul mail despre insecuritatea contului meu si inca cateva oferte legate serviciile bancii.

Sincer m-ar interesa ce face divizia asta, daca asa avea cont la banca asta…………..

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. Emailuri cu phising de la bancile din Romania „curg in valuri” pe net. Ideea este ca nu trebuie sa musti ca un „peşte rapitor” tot ceea ce primesti pe mail. 😉

  2. Chiar interesante emailurile astea…is curioasa cine/daca cineva musca

  3. abundenta de ,,servicii,,oferite de bancile care opereaza in Romania din Austria cit si ploaia de reclame si agitatia fara nebuna demonstreaza un lucru de care cei care au ceva in cap s-au convins de mult.Bancile austriece care si-au deschis sucursale in Romania sunt cele mai proaste,au venit la noi ca banci falimentare si s-au pus pe roate,,virtual,,pe seama unor politici de creditare fara nici obaza economico-financiara.Au cele mai proaste servicii si sunt puse pe pradat.Toate au fost in prima linie la atacul asupra leului si acum musca din pumni si stau la pinda.Sunt cele mai neprofesioniste banci dar surprinzator cele mai mediatizate.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*