10Ian

DAN NANU, MINISTRUL PDLISTILOR???

Din cate mai stiu eu planul vajnicului pdist (care acum cateva luni se ruga de noi sa il primim in PNL si apoi sa il numim director la DJCCPC) este urmatorul. Se face director la DJCCPC (e usor, ministru PD, comisie prietena, stie subiectele) apoi este numit secretar de stat (la Cultura sau la minoritati), se suspenda de la directie si astfel are un locsor unde poate revenii linistit daca o da in bara pe la Bucuresti.

Iata ca socoteala sa nu este agreata de prea multi (are multi prin minister care nu il plac, iar colegii lui din PD Sibiu erau de acord sa ii dea functia de la cultura si apoi sa scape de el si de pretentile lui).

Oricum felicit coalitia de la Sibiu pentru alegerea politicienilor de inalta prestanta ce vor deveni ministri (iar am uitat ca deja s-au impartit aceste functii si Sibiul si-a luat din nou palma de rigoare). Dan Nanu este singurul ce a intrat in lupta pana acum si probabil ca el este avantgarda, porta vocea.

Oricum vreau si eu sa stiu, ca istoric si cercetator, ce il califica pe acest domn sa fie director la DJCCPC. Cate cercetari a efectuat ca istoric, ce carti a publicat, ce lucrari a prezentat, are doctorat sau macar un master? Ce experianta administrativa are (stiu ca a fost cateva luni consilier local)?

Coalitia de stanga incepe bine si la SIbiu. Nici un ministru iar primul om aruncat pe piata este prins ca a copiat la exemen.

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Alo! Alo! Tovarasi! Va rog! Tovarasi! A venit vremea sa ne revedem si in 2009. Asa ca dati sfoara in Sibiu si anuntati toti blogerii ca DUMINICA, 18 ianuarie, ora 17 la Bohemain Art&Flow, Piata Mica (sub Hostle) se face prima mare intalnire a blogerilor din Sibiu din 2009!!! Anuntati tovarasii, domnii, taranii, muncitorii si intelectualii posesori de bloguri!!! Puteti sa va confirmati prezenta la comentarii pe MAZEMANIA, important e sa fiti acolo!!!!

  2. poate Raluca la interne!!!!! Buna nu???

  3. Si… din ce partid sunteti dvs, stimate domn? E atat de usor… ai un blog, comentezi de unii si de altii, dar in curtea proprie mai ca nu se uita nimeni. Da, dl Nanu are master, de doctorat cred ca mai bine va informati singur. Atacul acesta direct asupra dlui Nanu nu face decat sa va scada popularitatea blogului, daca a existat vreodata.
    Inainte de a face unele acuzatii, mai bine studiati propriul partid, stimate domnule Pop :)

  4. pentru Claudia
    mai usor tanti Frosa!DOMNUL Nanu(ca sa fim in ton cu PARTIDUL)
    nu este cumva personajul care mai acum doi ani facea sport de masa din depunerea si retragerea demisiei din partid tot pe teme de primit fonctie(ca deh obrazul subtire cu cheltuiala se tine)Figura trista de papagal fere pene din peisajul insalubru sibian.
    pentru Razvan
    nu mai folosi figuri de stil(apropo de copiat)Nu poti cere de la cine nu poate!!!!

  5. Pana la urma, PDL ori PNL tot politica este, iar cand politica face cultura, iese ce iese. Adica Romania, Sibiu, etc.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*