22Noi

PRIN 31 DE C0LEGII

Zilele trecuta a trebuit sa merg pana la Bucuresti. Am mers cu autocarul. Astfel am trecut cred ca prin vreo 31 de colegii (eu atatia candidati am numarat pe afisele de deputati). Afisele seamana. Te prinzi imediat care sunt liberalii, care sunt pdlistii, care sunt comunistii, pardon social – democratii. Afisele in mare sunt la fel, pdl-istii par a fi cei mai interesati a prezenta o echipa. Ce nu inteleg la acestia sunt miscarile lor de maini. Cercel isi plezneste mana cu pumnul, udriste ne arata ca totul este ok, un alt candidat isi misca degetele. In zona rurala afisele sunt peste tot: pe pod, pe statia de autobuz, pe autobuz, pe porti, pe case, pe pancarte, pe drum, pe elementii de beton, in curand pe caini, porci si pisici.

In orase e curat dar prea multe banner-e, outdoor-uri, etc…. In Bucuresti este mai curat, de data aceasta nu te mai doare capul de cate afise gasesti la tot pasul si peste tot ca in orice satuc din Romania.

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Pumnul portocaliu in gura electoratului

    Ei hai, esti baiat inteligent si stii ca gesturile pitpalacilor dornici de voturi nu sunt intamplatoare ( ma refer la pozitia mainilor de pe afise). Ti-l dau drept exemplu pe cel pe care l-ai mentionat mai sus, Horatius the Piercing care tine pumnul indoit „asteptand” sa-i puna careva un trandafir rosu in el. Cum afisul data din epoca pre-electorala, o aluzie la sigla partidului trebuia sa faca, nu?

  2. Alăturarea doctrinei social-democrate cu comunismul – deşi de înţeles în cazul tău, care reprezinţi doctrina liberală – este incorectă şi nu face decât să alimenteze prejudecăţile şi adversiunile împământenite ale unora. Nu susţin partidul, nu sunt membru şi nici măcar simpatizant, dar sunt mari oameni politici în Europa, socialişti. Sunt două filozofii sociale diferite, asta nu înseamnă neapărat că una dintre ele presupune coerciţia şi dictatura. La originea ei, aş spune că ba chiar dimpotrivă.

  3. pt Adela

    nici nu imi este rusine sa recunosc ca sunt foarte subiectiv cand ii fac comunisti. Asa vor ramane pentru totdeauna in sufletul meu. Nu ma veti vedea gasind explicatii imaginare daca com face alianta cu ei dupa alegeri.

  4. Ce inseamna doctrina social-democrata in tarile occidentale este departe de ce se practica in politica PSD. Si aici, din pacate pentru cativa din membri care chiar isi doresc sa faca politica de centru-stanga, gasim o gramada de relicve ale comunismului precum si cativa neocomunisti.

  5. Mda, pentru mine este importanta atitudinea echipelor de campanie fata de treaba asta cu afisele.
    Cum ma poti convinge ca ma vei respecta atata timp cat imi murdaresti orasul?? Imi promiti ordine si respectarea legii, iar tu esti primul care o incalca??

    In sectorul 4 stalpii de iluminat prospat schimbati gem sub afisele domnului Voiculescu, care ne spun sugubat „Sa vezi ce poate Voiculescu!” Cam stim ce poate in domeniul fofarlicilor consiprative si acum am aflat ca poate sa poceasca orasul!!! Domnul Piedone ce face??? Ceva amenzi, vre-o sanctiune?? Pai da cum, ca doar nu isi permite omu’ sa afle ce poate face tatucul Voiculewscu.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*