27Oct

CAT CASTIGA RECTORUL ULBS?!

Dupa actuala lege a cresterii salariale si facand un scurt calcul am ajuns la concluzia ca rectorul ULBS va castiga cca 40.000 de lei (400 de milioane). Cel putin. Adica cca 10.000 de euro.

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. unii oameni fac cereri pentru reducere la intretinere la iarna si nenea asta ar lua doar atat. ii ajung si lui d-o pita acol, nimic mai mult :)

  2. Da, dar eu, care sunt profesor in invatamantul preuniversitar, in loc de 1000 RON as fi luat 1500 RON.
    Cum comentati asta ?

  3. din poza razvan pop pare de treaba; cam adormit da cuminte. cred ca ar trebui sa citesca niste proverbe si apoi sa scrie, sa se exprime; nu de alta, da intelepciunea acestui popor ne ajuta sa trecem dunarea.
    eu amintesc doar:
    magarul moare de drum lung si prostul de grija altuia; sau
    nu mor caii cand vor cainii….
    ca sa ne apropiem de capra vecinului s.a.m.d.
    a fi rector e o mare onoare dar si o mare raspundere; (e unul din lucrurile pe care nu mi le-am dorit niciodata)
    dar sa ne gandim putin : ce face rectorul oprean este cumva mai putin sau la un nivel inferior fata de ceea ce face patronul carabulea ?
    diferenta e ca oprean munceste, iar cand nu mai e rector, nu mai are nimic, pe cand carabulea este tot patron si este cel mai bogat din transilvania.
    am dat exemplul acesta pentru ca e vorba de 2 oameni cu caractere puternice (si mici la stat dar mari la sfat) care au apucat pe drumuri diferite; unul munceste pentru el, celalalt pentru comunitate.
    sau vreti sa ne intoarcem iar la egalitarism – de ce sa ia mai mult ca mine ca si io muncesc, spal zilnic 3 km de strada? daca astfel de comparatii aveti in minte, regret ca am deschis discutia.

  4. vrajeala, Oprean munceste la o universitate cvasi-particulara, ULBS(vedeti procentul studentilor cu plata din total studenti ULBS); si, in plus, il doare pe el la banana de comunitate, el fura pentru el,mai,ce naiba!

  5. Ca si politican (cu ambitii), aveti un limbaj destul de colorat. Posibil ca noua generatie de politicieni sa fie una bananiera?

  6. pt nelu

    care este limbajul colorat in aceasta postare si in general? eu nu ma recunosc intre banane….

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*