22Oct

FUFELE POLITICE ALE SIBIULUI AU INVERZIT.

Iata o lista interesanta de candidati. Sa ii luam pe rand.

DAN PIRNOIU: A fost membru PSD – a plecat la PNL – apoi PC iar acum PER. Toate intr-un an.

LUCIAN GIURA: A fost membru PSD (unii zic ca are pe umar ceva trese) dar mazilit fiind de rectorul Oprean a ajuns la PER.

ALEXANDRU TOMASEVSCHI: Membru PSD – a incercat sa vina la PNL iar apoi la PDL, a fost refuzat de fiecare data si a ajuns la PER.

TIBERIU COSTACHESCU: Membru PNL a cochetat cu PDL iar acum e si el la PER.

Asadar toti esuatii politici descopera ecologia ca unica sansa (sper din tot sufletul ca va fi ultima) de a se face auziti.

Si ne mai intrebam de ce Johannis matura cu partidele pe jos.

Distribuie articolul:

7 comentarii

  1. Ecologia nu e o doctrină politică, e un crez. Care trebuie adoptat de toate partidele. Iar PER-ul nu e un partid. E o gaşcă ad-hoc. Din păcate.
    Ar fi trist ca ecologia să fie doar apanajul Partidului Ecologist.

  2. ce legatura are Johannis in povestea asta? Sincer nu am vazut legatura. Altfel comentariul tau e real. Trist ca s-au adunat acolo, putera fi PRm, PNG ca tot aia e!

  3. pt Calin

    pai are Johannis treaba. datorita unor astfel de partide este asa de puternic Johannis.

  4. Georg Schoenpflug von Gambsenberg

    PANA NU MERG TOTI NUMAI CU BICICLETA…sau pe jos prin ORAS..NU SUNT ECOLOGISTI…
    Ar trebui atentionata centrala Europeana a Partidelor Ecologiste ca toti acestia sunt de fapt FORFOTISTI…comun le este CAMELEONISMUL..si as mai spune..dar nu e voie…

  5. il cunosc pe tiberiu costachescu si de cand il stiu a mers numai pe jos si cu autobuzul

  6. adevarul e ca tot tiberiu costachescu a ajutat familii sarace in timp ce voi scrieti tot felul de c******* pe net pt ca nu aveti ce scrie

  7. acu’ eu nu m-as entuziasma napaaret pentru KJ, cit pentru modul maiastru in care CA a gestionat aceasta situatie. Pentru prima data l-am vazut cu adevarat ca pe un om de stat. Si cred ca, odata cu mine, multi potentiali alegatori. Ieri cineva facea un comentariu despre cum ar fi facut bine Geoana ca n-a mers la Cotroceni si CA rau ca s-a aratat dispus sa renunte la nominalizari de ministri din partea partidului sau in guvernul KJ. Mie mi s-a parut fenomenal schimbul de replici de la Cotroceni, cu avantaj net CA. Keep surprising us, Crin!!!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*