12Aug

OBSERVATII

– daca PDL-isti sunt buni de gura iar PSD-istii buni administratori (ce gluma…), PNL-istii sunt foarte buni strategi si asta nu o poate contesta nimeni.  Am mai spus asta, sa rezisti la guvernare cu 20% nu e usor, iar astazi am mai avut inca o dovada in acest sens. Nominalizarea unui alt om la DNA, luni a dezumflat intreaga zi de marti si toata actiunea lui Basescu, care a ramas fara obiect. Ziua de maine s-a dezumflat brusc, iar nimeni nu are ce sa zica. O miscare foarte inteligenta, trebuie sa recunoastem.

– aseara am vazut ceva absolut incredibil la TV. La Realitatea TV, Minutul 91. Reportaj din Groznii si Giovani Becali. Am ramas interzis (termen fotbalistic, cica…). Ce am inteles eu: mafiotul de Becali s-a inteles cu raketul de la Groznii sa ii aduca jucatori pe banda. A inceput cu cei trei si apoi nu m-ar mira daca si Mutu ar ajunge acolo. Au fost atatea cazuri in transferurile noastre. Toti jucatorii nostrii pornesc vara transferandu-se la mari echipe si termina prin Cecenia, Turcia sau Arabia, iar Becali se umple de bani murdari. Sa revenim. Tot studioul lauda reportajul si ce se intampla acolo si ce om mare e raketul respectiv. Eu nu am vazut decat multa mafie, bani aruncati, manelisti si o lume scarboasa plina de aur si lanturi si pistoale. Grobian. Daca asta e presa……

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Mutu nu mai e reprezentat de Givani Becali, ci de Ana maria Prodan… Norocul lui, ca altfel devenea „fetita” lu’ racketu’ de la Groznii…

  2. 1.Nu este vorba de strategie.Caricaturile de PDL-isti(ce menajerie trista:Boc,Turcana,Nutzi,Lenny si armata de tucalari cu aere de politicieni si deontologi)nu au solutii.Imi doresc sa ajunga gasca asta la guvernare(ar fi ceva mai tare ca la ,,Cascadorii risului,,)Deci nu au solutii ca despre idei nu poate fi vorba(n-au cu ce ba!!!)
    2.Nu dispera prea tare ,,mai e state,, cu fotbal ,,BUN,,care asteapta mari jucatori:Pago-Pago,Burundi plus citeva oaze in desert unde fotbalul este mare pasiune.

  3. Ca bine te-am gasit!!!
    Ce zici de lasarea in offside a lui Nastase de Mitrea azi, prin anuntata sa demisie? Crezi ca o sa-l urmeze?
    Ce se aude cu scoala de vara TNL?
    Astept detalii..

  4. pt Alina

    eu cred ca cei doi si PSD-ul nu si-a facut o strategie. Fiecare pentru el. Cel mai bine s-a miscat Mitrea care acum se sustrage din imaginea corupta a PSD. Pentru Nastase ar fi foarte bine sa o faca.

  5. mai Razvane trezeste-te ca esti tanar. Ia uita in Dacii Liberi de azi portretul prefectului Mitea de Sibiu pus de liberali (si sa nu te aud ca e apolitic ca stii ca era membru PNL pana in ziua numirii si actioneaza ca atare si dupa!)

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*