15Iul

COMENTARIU POLITIC

Presa locala reda de cateva zile, speriata, declaratia deputatului Raluca Turcan, de la PD-L, privind ratarea uninominalului la dorinta, malefica, a PNL si PSD.

Evident ca avem, in cel mai pur sens, de o declaratie politica.

Nu inteleg, deloc, strategia PDL in aces sens. Prin tot ceea ce fac, duc o politica consecventa de izolare politica si victimizare. Acelasi lucru il face si dna. Raluca Turcan.

In toate judetele liderii PDL fac declaratii legate de fraudarea alegerilor ce nici nu au avut loc. In comisia de Cod Electoral reprezentantul PDL face acelasi lucru. Striga hotii, nu vine cu alternativa, condamna pe toata lumea. Evident ca urletul principal este de condamnare a asa zisei aliante PNL-PSD. Nimic mai fals. Sa nu uitam ca singurii care nu participa, decat in presa, la ceea ce numim reforma clasei politice sunt cei de la PDL. Toate celalalte partide (PNL, UDMR, PC, PSD, PRM) vin cu solutii. Cu siguranta nu sunt cele mai bune solutii, dar este o dovada a intentiei de schimbare a clasei politicie. PDL doar urla. Atata fac si sunt excelenti la acest lucru. Sunt tarzanii politicii romanesti. Vad ca la Sibiu, Raluca Turcan este mai Tarzan decat ceilalti.

Sa fie clar! La Sibiu, PD-L a fost invitat sa propuna varianta proprie de impartire a colegiilor. A fost chemat sa discute. PD-L Sibiu a refuzat si a preferat sa mearga in presa locala sa urle. Ceilalati s-au intalnit si iata rezultatul. Avem colegii la Sibiu.

Nu am fost de acord niciodata cu politica pasiva. Se pare ca aceasta este metoda adoptata de PDL in acest moment. Sta pe tusa si comenteaza. Refuza orice discutie, orice construcite politica si arata cu degetul. Cred ca asta inseman cu adevarat schimbarea clasei politice. Sa scapam de cei care stau toata ziua in presa, care comenteaza si nu fac nimic. PDL are nevoie acuta de schimbare.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. nu doar PDL are nevoie de schimbare ci toata clasa politica romaneasca!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*