14Iun

GOOOOL!!!

Seara de ieri m-a impresionat, m-a lasat interzis. Un meci foarte bun facut de noi si de italieni si in sfarsit pot spune ca am inteles ce inseamna fotbalul total. Olandezii au fost magnifici. Francezii au jucat, dar nu le-au putu face fata. Impresionant meciul, irezistibil.

Revenind la meciul Romania – Italia , nu am ce comenta. Noi am jucat bine la fel ca si Italia. Puteau invinge oricand italienii, la fel si noi puteam castiga, dar noi am ratat penalty-ul. Spun si eu o platitudine, dar toti marii jucatori rateaza. Nu meritam victoria cum nici ei nu o meritau. A fost un joc frumos. Noi nu ne-am aparat. In sfarsit am jucat si noi. Chivu, sigur si precius ca de obicei, Lobont magistral, Goian si Tamas excelenti iar Contra si Rat au aratat in sfarsit ca niste jucatori maturi si cu experienta. Mi-a mai placut un jucator, Codrea, excelent la recuperare si la constructie. Nu mi-a placut ca in continuare nu avem atac si ne bazam doar pe Mutu, iar pe benzi este multa nepasare in jocul nostru.

Italienii au jucat si ei bine. Mi-au placut Pirlo, de Rossi (preferatul meu, mai nou), Panucci (omul ala cred ca a cucerit Dacia cu Traian, asa de batran este), Grosso si evident Buffon, un portar de clasa.

Seara am vazut cea mai puternica echipa europeana si mondiala, as indrazni sa spun, din acest monent. OLANDA . Nu-mi place echipa, nu-mi plac jucatorii lor, am tinut cu Franta , dar trebuie sa recunosc ceea ce este evident. Sunt irezistibili. Nuci nu pot spune catre este golul care mi-a placut cel mai mult. As inclina totusi spre golul 3 al olandezilor, marcat de Robben, pentru pasa si cursa impresionanta care au dus la golul atacantului. remarcatii mei, Robben, van Persie, Engelaar si Sneijder. De la francezi mi-au placut doar Henry si Malouda. Catastrofali Coupet, Ribery si Gomis.

Avem sanse mici, dar ne luptam. Sa dea Domnul.

Astazi avem:

SPANIA – SUEDIA . Eu spun 1-1

GRECIA – RUSIA . Eu spun 0-2.

Distribuie articolul:

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*