3Feb
16463109_10155838252473378_2732944729698549876_o

CU URĂ!

Văd că mulți colegi de politică transmit mesaje de calm și liniște și de iubire. Ei spun: FĂRĂ URĂ.

Eu le spun tocmai invers: BA CU URĂ!

CU URĂ față de aceia care fac ceva pe România de mai bine de 25 de ani.

CU URĂ față de toți pălmașii politicii din România care au făcut ca această nobilă menire să devină cea mai hulită meserie.

CU URĂ față de setea de putere avută cu orice preț.

CU URĂ față de cei care sapă constant la temelia țării noastre.

CU URĂ față de cei care conștient ne demolează viitorul pentru binele lor personal.

CU URĂ față de cei care prin gândurile, cuvintele și acțiunile lor, voit și asumat ne duc la pierderea identității noastre.

CU URĂ față de își bat joc de mine ca român.

CU URĂ față de mafia organizată care este dispusă a distruge absolut tot ce este și înseamnă România pentru binele lor.

S-a mers prea departe! S-a mers acolo unde nimeni nu credea că vom mai ajunge odată. S-a mers acolo unde valorile morale au fost călcate în picioare. S-a mers acolo unde nu mai avem bun simț, etică, valori, simboluri. Pasul următor este fragmentarea și disiparea. A noastră ca cetățeni iar apoi a țării.

Un amic îmi spunea mai în glumă sau mai in serios că eu ca politician ar trebui să mă bucur de Ordonanțe, ce fac la proteste?! Nu era un oarecare de pe stradă dar din păcate astfel de corupți aici ne-au adus, încât a fi politician devii echivalentul corupției, hoției, mârlăniei sau a nimicului. A fost pentru mine cel mai urât lucru pe care cineva mi l-a spus de când fac politică, cuvintele lui nu le voi uita niciodată. Îmi vor țiuii tot timpul în timpane tocmai să nu uit ce fel de om trebuie să fiu cu adevărat.

fotografie de Andrei Piloiu pentru oradesibiu.ro

 

Distribuie articolul:

7 comentarii

  1. Doamne fereste !

  2. ARUNCI SĂ TE URÂM BĂ$I$T SINISTRU CE EȘTI ! CÂT DE CRETINI POT FI SIBIENII SĂ ALEAGĂ ASEMENEA JAVRE CA PIMARI ??

  3. TOTI CEI CARE INSTIGATI LA URA SUNTETI NISTE DOBITOCI SI SINCER NIMENI DAR ABSOLUT NIMENI IN ZIUA DE AZI DINTRE CEI CARE SUNT IN POLITICA NU ISI IUBESC TARA.PRIN ATITUDINEA DUMNEAVOASTRA DEMONSTRATI CA NU VA INTERESEAZA DE POPORUL ROMAN.

  4. Stimate domnule Pop, eu am convingeri comuniste și cred că actualul conflict trebuie aplanat. Discuțiile trebuie să fie mai pragmatice.

  5. Bravo Razvane, nu trebuie ca furtul, hotia, lipsa de interes fata de tara, marlania si minciuna sa devina modul in care se face politica. Trebuie rezistat cu toata fiinta noastra, pentru a matura cu aceste persoane care in mod vremelnic conduc tara.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*