2Mar
sibiu apus 226

UN GEST CORECT

Candidez la primăria Sibiului. Candidatura mea implică in primul rând responsabilitate. Am ales ca înainte de campania electorală să fiu prezent în viața sibienilor. Voi face declarații, voi merge să mă întâlnesc cu sibienii, mă voi prezenta. Pentru că vreau să fiu întru totul cinstit, consider că activitatea unui candidat începe din momentul nominalizării. Să nu ne mințim, să nu ne punem măști.

Nu este corect să îmi fac imagine electorală din activitatea mea profesională, mai ales când aceasta se desfășoară sub egida unei entități a statului roman, iar în lunile acestea vor avea loc acțiuni politice care mă vor avea în centrul lor sau eu însumi voi da declarații politice.

Am decis că este corect și fair-play să ma suspend din funcția de director executiv al DJC Sibiu pentru a nu da loc unor interpretări greșite. Voi respecta întrutotul prevederile legislației in vigoare privind statutul functionarului public.

Din aceleași motive, am luat aceeași decizie legat de Asociația pentru Înfrumusețarea Oraşului Sibiu. În urmă cu o săptămână am decis sa mă suspend şi din calitatea de membru al asociației.

Două proiecte la care am lucrat şi la care am ţinut şi ţin enorm. Am învăţat multe de la ele, am cunoscut oameni deosebiţi şi adevăraţi prieteni.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. iti urez succes D-le Pop, un mare Sibian merita sa ajunga Primar…

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*