25Noi
12227608_980466711999855_7813745683015628721_nn

6 X SERILE SIBIULUI

Acum 6 ani, exact acum 6 ani, pe 25 noiembrie 2009, organizam prima întâlnire „Serile Sibiului”, prima acţiune a Asociaţie pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu.

Atunci am ales a discuta despre brățările dacice, cum puteți citi aici.

Astăzi vă propunem tot un subiect transilvănean. Pentru a puncta cel mai bine acești 6 ani de activitate AIOS, am ales a va prezenta un proiect inspirat tocmai de activitatea noastră. La Cluj (fără Napoca) se organizează același tip de întâlniri dedicate istoriei locale. Cei care le organizează sunt prieteni de ai noştrii și împreună cu ei realizam în aceasta zi o punte intre cele doua orașe, poate cele mai importante din istoria Transilvaniei.
Tema aleasa sunt de fapt doua cărți dedicate poveștilor din Sibiu și Cluj (fără Napoca). Dacă cea din Cluj este proaspătă, cea din Sibiu a fost redactata acum trei ani de către regretata Sorina Bota.

Anca Niţoi, AIOS și Sebastian Moga, președintele Asociaţiei „Vechiul Cluj” vor prezenta ce au făcut asociațiile în acest an.

Tudor Sălăgean, directorul Muzeului Etnografic din Cluj (fără Napoca) şi Silviu Borș, directorul Bibliotecii Astra, vor prezenta cele doua cărți.

Actorii Rada Constantinov și Raj Udrea vor lectura din cele doua lucrări. Așadar în câteva ore, vă aștept să ne fiți alături.

Astăzi, începând cu orele 19.00, te invitam, în colaborare cu Cafe Wien, pentru a continua dezbaterile organizate de Asociația pentru Înfrumusețarea Oraşului despre Istoria Sibiului. Acest eveniment este realizat în cadrul proiectului „Cuvintele Sibiului”.

afis-serile-sibiului-i

                             2015                                                  vs                                            2009

Distribuie articolul:

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*