11Mai

O SCURTĂ dar RECENTĂ PREZENŢĂ la RALUCA & RĂZVAN

Am acceptat din nou invitaţia lui Răzvan Marcu la emisiunea sa „Raluca & Răzvan” de la TV Eveniment pentru a povesti despre ultima acţiune DJC Sibiu în colaborare cu ULBS şi AFT.

Scopul este acela de a intra în contact cu aceştia, a le descoperi calităţile cognitive şi de a le împărtăşi din informaţia ce o deţinem şi pe care ei nu au cum prin metode clasice a o afla. Astfel împreună cu Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” vom realiza expoziţii pe teme istorice ce sunt legate de istoria judeţului nostru, iar alături de Universitatea „Lucian Blaga”, Departamentul de Artă Teatrală vom organiza ateliere de interpretare poetică.

O primă astfel de întâlnire a avut loc la Poplaca cu elevii şcolii din sat. Aceştia au putut vizita o mică expoziţie dedicată Primului Război Mondial şi a rolului jucat de Sibiu în această conflagraţie mondială. Expoziţia a fost realizată de către dl. lect. univ. dr. Cosmin T. Roman şi de subsemnatul. De asemenea, împreună cu Departamentul de Artă Teatrală, prin masteranzii Maria Tomoiagă şi Călin Roajda, s-a realizat un atelier de poezie în care micii poplăceni au învăţat metodele de recitare a unei poezii.

Iată cum a fost.

Distribuie articolul:

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*