19Noi

DACĂ AŞ PUNE DEOPARTE CÂTE 1 LEU de FIECARE DATĂ CÂND UN TELEFON SUNĂ în MIJLOCUL UNUI EVENIMENT…..MI-AŞ CUMPĂRA MASINĂ

Într-adevăr, dacă aş pune un leu de fiecare dată când un telefon țiuie în mijlocul unei piese de teatru, a unui vernisaj de expoziție, a unei dezbateri, mi-aș putea cumpăra mașină.

Nu există un astfel de moment la care să particip şi cineva să nu fugă afară din întâlnire cu telefonul zbierându-i în cele mai ciudate moduri. Nu există un astfel de moment în care cineva să se caute intens prin poşete sau prin buzunare să îşi stingă telefonul. Nu există un astfel de moment în care cineva să nu întrerupă dialogul cu un şuier tâmpit de telefon.

Dacă este o persoană cu borsetă/ poșetă atunci ai pus-o pentru că mai mult ca sigur telefonul se află în fundul sacului acolo unde îi ajunge mâna după vreo câteva zeci de secunde.

Partea proastă că la astfel de evenimente nu participă oameni simpli ci chiar intelectuali, oameni cu pretenții dar care nu știu că e de cioban să nu îți închizi telefonul. Oameni care participă aproape zilnic la asfel de întâlniri şi după zeci şi zeci de astfel de momente tot nu înţeleg cât de prostcrescuţi sunt.

Oameni buni, există modalitatea de a pune telefonul pe silent. Dacă nu vă descurcați cu așa multă știință, închideți-l. Este lipsă de eleganță, este proastă creștere și este bătaie de joc pentru noi toți ceilalți care facem acest minim efort.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Mai rau e ca unii trebuie neaparat sa si raspunda dar nu sunt in stare sa susoteasca ceva si sa inchida. NU! Ei cica „vorbesc incet” pentru ca isi duc mana la gura dar e cu atat mai enervant sa auzi o voce joasa in astfel de situatii … Nu pot sa-i inteleg.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*