30Sep

REVIN CUVINTELE SIBIULUI

Cel mai îndelungat şi poate cel mai cunoscut proiect desfăşurat de către AIOS, Cuvintele Sibiului revine după binemeritata vacanţă de vară.

Prezentările dedicate istoriei Sibiului sau povestit de sibieni din amintirea anilor sau locurilor ce au trecut şi pe unde au trecut sau poeziile iubite de aceştia vor fi fin nou printre sibieni.

Ora de Poezie se întoarce la Weltkultur Cafe und Bar. În acest prim episod al sezonului de toamnă, îl readucem printre noi pe George Coşbuc. Recitalul organizat de coordonatorul proiectului Maria Tomoiagă va fi interpretat alături de ea de tinerii studenți și masteranzi, Rada Constantinov, Andra Chelcea, Iustinian Turcu, Ştefan Tunsoiu şi Cristina Gogîrlã.

Intrarea este liberă, trebuie să aveţi la voi numai voie bună. În rest, poezii…

Cel mai longeviv proiect al AIOS, Serile Sibiului, revine MIERCURI 01 octombrie 2014, începând cu orele 19.00. Te invitam, în colaborare cu Cafe Wien, pentru a continua dezbaterile organizate de Asociația pentru Înfrumusețarea Oraşului despre Istoria Sibiului.

Tema aleasa este o prezentare unei instituții importante din viata Sibiului medieval și mai apoi habsburgic, Vecinătatea. Cum s-a născut? Ce rol avea ea în viata saşilor transilvăneni? sau Mai exista ea astăzi?

Invitat va fi dna. Camelia Ștefan, muzeograf în cadrul Muzeului de Etnografie Săsească „Emil Sigerus” din cadrul CNM Muzeul Astra.

Dacă vrei a participa, te așteptăm. Intrarea este liberă.

Aceasta întâlnire face parte din proiectul „Cuvintele Sibiului” și este organizata de Asociația pentru Înfrumusețarea Oraşului Sibiu.

Distribuie articolul:

Un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*