22Mai

NE-AM SESIZAT, CAZUL EA BIELZ

În urmă cu câteva zile pe un blog din Sibiu (aici) autorul se sesiza asupra unor intervenţii ilegale la una din clădirile aflate în zona de protecţie patrimonială din municipiul nostru.

În urma articolului, DJC Sibiu s-a autosesizat, s-a deplasat la fața locului a constatat intervențiile şi a transmis mai departe către instituțiile abilitate acest caz.

Proprietarul a efectuat lucrări ilegale prin modificarea învelitorii originale cu țiglă modernă, a modificat ancadramentele ferestrelor prin înlocuirea ancadramentului de lemn cu unele de plastic şi a înlocuit poarta de acces de lemn cu una de plastic tipică unui garaj.

Mulțumesc încă odată oamenilor din presa sibiană pentru atenția arătată de fiecare dată îngrijirii orașului nostru precum şi celor din mediul online care au aceeaşi grijă.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Ce-i drept, de cand am trecut eu pe acolo si am facut poza s-au mai schimbat cateva lucruri… in rau. Daca scriam mai devreme poate nu ajungeau sa schimbe si ferestrele.
    Interesant este si cum s-a facut impartirea casei, poarta veche ciopartindu-se pentru a o imparti in doua astfel ca a devenit de un grotesc tipic noua. zic ca ar merita investigat si acest lucru daca s-a facut cu toate actele in regula…

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*