27Aug

prinSIBIULmeu, 2013

Maine dam drumul la ediția 2013 a proiectului PrinSibiulMeu, proiect inclus în agenda culturala Sibiu Smart și finanțata de Primăria Sibiu prin Casa de Cultura a Municipiului.

Ce a fost în anii trecuți puteți vedea aici, aici, aici si aici.

Ideea îi aparține lui Tudor Popa (pe el îl știți de aici) și lui Bogdan Brylynski (citiți-l aici). Împreună cu ei am pus pe hârtie proiectul la sfârșitul anului trecut și sub egida Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu am reușit a obține parteneriate și sponsorizări, cea mai importantă fiind cea oferită de Consiliul Local Sibiu și de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2013.

Acest proiect își dorește a aduce la Sibiu cei mai importanți comunicatori on-line din România, a le fi prezentat Sibiul și minunățiile sale și apoi să îl promoveze pe blogurile, twitterele și toate modalitățile lor de comunicare on-line.

Ca și anii trecuți, am deosebita onoare de a fi cel care le va prezenta în detaliu orașul Sibiu cu istoriile sale. Anul acesta, am ales un Sibiu mai puțin cunoscut, un Sibiu al rachetelor, un Sibiul economic, dar un Sibiu ca întotdeauna cel dintâi. La finalul proiectul vom dezvălui o alta premiera a României petrecuta la Sibiu.

#prinSibiulmeu este un proiect organizat de Asociatia pentru Infrumusețarea Orașului Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu prin programul Sibiu Smart. Alături de aceste instituții, parteneri mai sunt Future Capital, Hotelul Ibis (unde ii cazam), Ambient. Mulț›umim pentru sprijin Reky Travel, Wien Cafe, Judith Bistro, Pardon Cafe, CNM Astra, Asociația Produs în Sibiu, Eco Sport Team si Staropramen.

Distribuie articolul:

3 comentarii

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*