20Aug

FUCK FOOTBALL

Am înțeles încă odată de ce nu merită fotbalul nostru să mă mai uit la el vreodată. Niște suporteri ai Rapidului au decis să facă greva foamei. Nu că ar conta cine are dreptate, nu că ar conta la ceva în viața noastră dispariția, de altfel normală a unui club de fotbal.

Ceea ce a făcut deliciul momentului a fost grotescul situației. Opt grasuți (unii mă întreceau serios la țesut adipos) s-au decis să facă greva foamei. După opt zile au capotat rapid.

Nu puteau să fie sinceri să să ne spună că doar încercau a slăbi și ei puțin? Și după ce începi cu brio, așa repede renunți la un așa serios program de fitness.

Penibil…sincer își merită soarta. La așa susținători, așa fotbal, așa rezultate.

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. N-as vrea sa comentez situatia pe tema : greva foamei , acum stim cu totii ca se mai intampla sa se anunte ca se intra in greva foamei si defapt nu este adevarat ! Eu vreau sa precizez ca „am inteles inca odata de ce nu merita fotbalul nostru sa ma mai uit la el”, pana cand nu se vor schimba acesti conducatori patati, invechiti care urmaresc sume colosale de bani, doar pentru buzunarele lor si nu fac nimic pentru acest campionat de fotbal romanesc. Pe mine personal nu ma mai intereseaza fotbalul romanesc. Nu este posibil sa te joci cu inimile unor suporteri atat de mult…. retragradati – nu retrogradati, facem baraj – nu facem , castigam barajul – ramaneti in liga 1 , nu ramaneti !!! RUSINE DRAGOMIR , RUSINE MIRCEA SANDU , RUSINE GEORGE COPOS !!! RUSINEEEE LPF SI FRF !!!

  2. P.S – Conducatorii fotbalului romanesc si indirect fotbalul romanesc arata precum aceasta tara !!!! Rusine !!! ALEX BANUTA !

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*