21Iun

SIBIU, ORAȘUL COPIILOR

Proiectul meu de suflet și la care nu aș renunța niciodată este cel dedicat micilor sibieni. Am ajuns să mă atașez atât de mult de acești copii frumoși ai orașului.

Am scris de atâtea ori despre acest proiect (aici, aici, aici, aici, aici, aici), în anii lui de existență dar mai recapitulez odată. Le facem mici cursuri de istorie a Sibiului, de tradiții, de geografie a Sibiului, îi plimbăm prin oraș și le descoperim monumentele, facem ateliere de desen, compunere, facem un concurs de cultură generală și apoi lupta pentru trofeul final realizând traseul statuilor.

Anul acesta au câștigat cei din clasa a III-a B de la școala Regina Maria. I-am premiat și medaliat și pe ei dar și pe toți copiii care au desenat, au compus au știut, de fapt i-am premiat pe toți. Avem niște copii frumoși și inteligenți în Sibiu și trebuie să profităm de ei.

Trebuie să le mulțumesc colegilor din Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu, mai ales și mai ales lui Tudor, dar și excelentului director de la Biblioteca Astra, Silviu Borș și colegei lui și a mea întru proiect, Ana Coca. Cu mulțumiri ne adresăm și celor de la Inspectoratul Județean Școlar și Direcției de Tineret și Sport din Sibiu.

Acest proiect a fost în acest an finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Nu vă atașez fotografii dar vă atașez emisiunea pe care colegul nostru Răzvan Marcu a realizat-o cu și despre copiii minunați ai Sibiului. Click aici sau pe fotografie.

Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*