27Mai

VERY, FUCK FOOTBALL!!!

Citesc cu furie că Oltchim Rm. Vâlcea aproape se desființează. Echipa sportivă numărul 1 a României cade pradă economiei de piață și nimeni nu sare să o finanțeze, să o salveze.

Nici sfântul Gigi, nici aia de pe la Giurgiu, Vaslui, Cluj sau București. Niciunul dintre marii „finanțatori”, salvatorii providențiali ai fotbalului românesc, nu se sinchisesc a lua de la gura „cinstitelor” lor afaceri și a sprijini succesul real al handbalistelor de la Vâlcea.

De ce? Pentru că nu îi interesează performanța, sportul în sine. Încă odată m-am convins că singurul lucru ce îi interesează pe acești „finanțatori” sunt șmenurile și spălările de bani atât de lejer de realizat din fotbalul nostru spurcat. Ei nu sunt finanțatori de sport și performanță ci doar niște banali valutiști de jucători.

Să ai o singură echipă emblematică, în tot ceea ce înseamnă sportul românesc și să o tratezi cu dezinteres, înseamnă descalificare, înseamnă rușine, înseamnă minciună și hoție.

De ce se aruncă cu milioanele de euro într-un fotbal fără pic de strălucire și fără de rezultate? De ce nu se inveștește intens în unica echipă românească cu șanse de strălucire mondială? De ce nu investesc măcar un euro în această echipă dar schimbă antrenori când nu este cazul, echipe când merg și declarații de gunoi când nimeni nu îi întreabă ceva?

Pentru mine acest interes este dovada finală de a o spune fără menajamente….FUCK ROMANIAN FOOTBALL!!!

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. jurnalistdecolectie

    haha

  2. jurnalistdecolectie

    „in schimb schimba „.. oare puteai mai mult autorule cu studii universitare ?

  3. pt jurnalistdecolectie

    iti multumesc pentru observatie

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*