13Dec

CLAUDIU

Primul om cu care am gândit Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu a fost Claudiu Spînu. Împreună ne-am dat seama că Sibiul are nevoie de o elită tânără pregătită a prelua la un moment dat destinele acestui oraș. Cel mai drag proiect al său, proiect în care s-a implicat foarte mult, a fost Sibiu, Orașul Copiilor.

Ne-am cunoscut acum nouă ani în chinurile facerii Alianței DA. Am umblat împreună, am gândit împreună dar mai ales am rămas prieteni pentru totdeauna. El a devenit primvicepreședinte al OTPDL eu secretar general al TNL. Ambii suntem absolvenți de istorie.

Dar din păcate de câteva zile de Claudiu trebuie să vorbesc în trecutul pământean, el plecând dintre noi într-o lume mai bună. Luni inima sa nu a mai rezistat suferințelor și a cedat.

Sibiul a pierdut un tânăr de valoare și un viitor mare om, un om care știa ce trebuie făcut, ce a administrat, ce a condus, ce a pus serioase cărămizi la fundația orașului.

Sibiul l-a pierdut pe Claudiu Spinu un fiu al său și un viitor părinte. Claudiu era unul dintre oamenii care aveau viziune și a încercat a o transforma în realitate.

El mi-a fost un  prieten, un coleg, un partener, un exemplu de care trebuie să vorbesc la trecut pentru că nu mai este.

Claudiu a plecat într-o lume mai bună și ne-a lăsat pe noi să îi finalizam munca.

Dumnezeu să te odihnească, eu unul nu te voi uita!

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. Frumos, Irina! La tine am intalnit petrnu prima data informatii legate de acest calendar si nu m-as fi documentat mai departe petrnu a vedea despre ce este vorba daca n-ai fi prezentat cu multa originalitate evenimentul. Ai creat o adevarata epopee in jurul acestei initiative de arta, inedita prin abordare, in ciuda comentariilor rautacioase de mai sus. Am mai zis-o, sper ca pe viitor sa se organizeze un shooting petrnu acest calendar si in judetul Hunedoara Castelul Corvinestilor, aleile impresionante din Arboretumul din Simeria sau, de ce nu, Sarmizegetusa Regia, ar putea constitui cadre istorice si naturale potrivite petrnu acest demers artistic. Si inca ceva: ma intreb cum ar fi redat Cosbuc faimoasa nunta daca ar fi admirat indeaproape atatea Zamfire seducatoare Cudi a scris pe blogul sau

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*