3Aug

prinSIBIULmeu 2012

Anul trecut am organizat prima ediție a acestui proiect. Detalii puteți citi aici.

Ce este proiectul prinSibiulmeu?

Ideea îi aparține lui Tudor Popa (pe el îl știți de aici) și lui Bogdan Brylynski (citiți-l aici). Împreună cu ei am pus pe hârtie proiectul la sfârșitul anului trecut și sub egida Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu am reușit a obține parteneriate și sponsorizări, cea mai importantă fiind cea oferită de Consiliul Local Sibiu și de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2012.

Acest proiect își dorește a aduce la Sibiu cei mai importanți comunicatori on-line din România, a le fi prezentat Sibiul și minunățiile sale și apoi să îl promoveze pe blogurile, twitterele și toate modalitățile lor de comunicare on-line.

Ca și anul trecut, eu am deosebita onoare de a fi cel ales a le prezenta în detaliu orașul Sibiu cu istoriiile sale. Anul acesta, Sibiul câutându-și moștenirea baroc, și noi vom scoate în evidență monumentele și poveștiile baroc ale burgului nostru iubit.

Anul acesta i-am invitat pe Luchianiuc (cel mai tare blogger din Rep. Moldova), Imperator Travel (cam cel mai tare blogger de călătorii de pe la noi), Chinezu (poate cel mai influent blogger din România), Elena Cîrîc, Răzvan Baciu, Koria, Anne, Bogdan Dăscălescu, LumeaMare, Vlad Dulea, Ovidiu Sîrb, Corina Săftescu, Anca Spătariu, Sebastian (cel mai premiat blogger român) și Denisa Bârgău, DozadeHas, Dragos Asaftei (câștigătorul RoBlogFest la secțiunea fotografie) și Mircea Hodârnău.

Bloggerii sibieni care ne-au ajutat sunt Diana, Maria, Raluca, Eliza (ladies first, nu-i așa…), PancuRareș, Adrian dar și mulți alții…..

#prinSibiulmeu este un proiect organizat de Asociatia pentru Infrumusețarea Orașului Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu prin programul Agenda Culturală 2012. Alături de aceste instituții, parteneri mai sunt Hotelul Ibis (unde i-am cazat)Autonom (cu care i-am plimbat). Mulț›umim pentru sprijin WeinkellerAtrium Classic Cafe, Wien Cafe (unde facem duminică ediția din august a Călător prin lume)Pardon Cafe, Vintage PubCNM Astra și Muzeului Naț›ional Brukenthal.

Distribuie articolul:

3 comentarii

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*