10Mai

OFENSIVA TINERILOR LIBERALI SIBIENI!!!

Mâine începe campania electorală pentru alegerile locale din 10 iunie.

Tinerii liberali sibieni sunt cei care meritムatenția voastrムpentru ceea ce fac ș™i ceea ce vor fi. Am sムvムprezint vouăƒ, tinerii candidaț›i ai PNL la diferitele funcț›ii locale.

Să începem cu doamnele și domnișoarele, colegele noastre.

Nicoleta HĂUȘIU, 24 de ani, este vicepreședinte al PNL Sibiu și membră a conducerii naționale a OFL. Este cel mai tânăr candidat la CJ din județul nostru.

La Ocna Sibiului, unul dintre viitorii consilieri locali ai PNL este Camelia CARABULEA, liderul tinerilor liberali din stațiunea sibiană.

La Consiliul Județean candidează…..

…..Octavian FIRI, președintele TNL, 34 de ani, unul dintre viitorii lideri ai partidului nostru. Fără el TNL Sibiu nu ar fi ceea ce este acum.

Filip BOTEZATU candidează la Consiliul Județean dar și la Consiliul Local Șelimbăr. La 30 de ani este vicepreședinte al organizației naționale a TNL din mediul rural.

Tot de la Șelimbăr vine și Daniel BÎLBĂ, vicepreședinte al TNL Sibiu, blogger (aici) și coordonatorul departamentului de comunicare a PNL Sibiu. El candidează, de asemenea, pentru Consiliul Județean Sibiu.

Robert PASKUJ se alătură echipei liberale ca și candidat la Consiliul Local Sibiu. Este unul dintre pariurile noatre pentru PNL.

La Ocna Sibiului, Arpad FEKETE, secretarul coordonator al filialei PNL Sibiu își va continua mandatul de consilier local. Este un tânăr care deja a confirmat și care merită atenția voatră în viitor.

Dan PALTAN, vicepreședintele TNL Sibiu candidează pentru Consiliul Local Mediaș. Este cel care a reconstruit din temelii organizația de tineret din orașul său și a reașezat-o pe harta liberală.

La Avrig în Consiliul Local vor intra doi tineri liberali, Daniel STOICA (foto) și Costin BĂDILĂ. Vicepreședinte al TNL Sibiu și președinte al PNL Avrig, ei sunt echipa ideală a liberalilor avrigeni.

Cu voia voastră, mă trec la final. Doresc să îmi continui mandatul de consilier local pentru că iubesc acest oraș mai mult decât orice pe această lume.

Să nu îl uităm pe colegul nostru, Emil BRĂTILĂ, cel mai tânăr viitor primar din județul SIBIU. El candidează din partea USL la Marpod.

Garantez pentru fiecare dintre ei și sunt convins că nici unul dintre ei nu vor dezamăgi.

Cu toț›ii suntem tineri liberali, tineri de viitor ai României. Sunt unii dintre cei mai tineri candidati ai PNL în SIBIU. Cu siguranțăƒ, majoritatea vor deveni consilieri locali, județeni sau primari ai județului nostru.

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Alex Banuta !!!

    Succes tuturor in campania electorala !!!! Cu multa munca si seriozitate se poate !!!! Victorie 2012 !!!!!!!!!!!!!!

  2. Alexandru Hasu

    Mult succes pentru toti candidatii Pnl si Tnl,am incredere ca puteti castiga si ca veti aduce multe idei bune.Victoria este a noastra!!!!!

  3. Mult succes ptr toti candidatii PNL si TNL. Aveti toata sustinerea mea ptr ca am incredere in voi.

  4. scrie despre: Politica în Regatul Unit al Marii Britanii.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*