10Apr

SERILE SIBIENILOR, prima întâlnire

Dragi sibieni, vă propunem astazi un nou proiect: ”SERILE SIBIENILOR”. Dacă deja de trei ani organizăm lună de lună, o întâlnire dedicată istoriei Sibiului, astăzi încercăm să pornim o serie de întâlniri lunare, dedicate amintirilor dintr-un Sibiu al tinereții celor ce astăzi sunt la vârsta a treia.

Lunar vom invita un sibian de vârsta a treia care ne va povesti de Sibiul copilăriei sale. Vom descoperi astfel casele și străzile care astăzi nu mai există, obiceiurile sibienilor de altădată, locurile de joacă și distracție, bornele istoriei lor.

Primul invitat este dl. Kurt Klemens. Dânsul, fost consilier local al Sibiului, este fiul ultimului director al Deutsche Allgemeine Sparkassa, prima bancă a Sibiului. Stabilit în urmă cu peste 70 de ani în Sibiu, dl. Klemens ne va descoperi lucruri minunate despre viața cartierului Josefin.

Dacă vă atrage ideea și sunteți interesați într-o astfel de întâlnire, vă așteptăm astăzi de la orele 19.00 la Klaines Cafe (pe scările de la Turnul Scărilor) pentru prima de acest fel.

Vă așteptăm cu drag.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. ca participant la aceasta intalnire pot spune ca a fost extrem de incarcata de istorie si dezvaluiri nemaipomenite. abia astept urmatoarele intalniri. asa avem si noi sibienii mai putini cunoscatori de detalii istorice inedite, o oprtunitate de a trai prin intermediul lui razvan pop si a invitatilor lui, o parte de istorie cu un parfum aparte. mult succes lui razvan.

  2. pt alex

    multumesc pentru cuvinte

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*