6Apr

CONSILIER LOCAL

Poate unii știți, alții poate nu, ieri în urma demisiei unuia dintre cei doi consilieri locali ai PNL de la Sibiu, urmează a îi prelua locul în Consiliul Local Sibiu, fiind următorul pe lista propusă de PNL pentru CL în 2008.

La finalul lunii aprilie voi deveni de facto membru al CL. Va fi un mandat scurt, doar de două luni.

Este cea mai mare onoare politică, pentru mine, a îî reprezenta pe sibieni, fie că se numește Consiliul Local (în acest moment) sau parlamentar în viitor. Credeți-mă că nu este un rost mai important în politică decât acela de a prelua ideile cetățenilor și a le duce acolo unde ele devin realitate.

Este un mandat de două luni dar am dorința și energia de a îl continua după alegerile din 10 iunie. Așa cum a spus și Mircea Cazan, președintele PNL Sibiu, este o experiență scurtă dar care îmi va oferi informații și idei despre ce înseamnă cu adevărat administrația publică locală.

Trebuie să le mulțumesc colegilor de partid că au avut încredere și că m-au ajutat în toate demersurile mele politice.

Acesta este un prim pas în a dovedi că sunt cu adevărat unul din tinerii generației următoare a politicii sibiene, că sunt tânărul liberal care anunță o nouă generație.

Distribuie articolul:

17 comentarii

 1. bravo…felicitari !!!

 2. Tinerii au, in sfarsit, un reprezentat in Consiliul Local Sibiu pe care se vor putea baza. Mult succes !

 3. pt mariana

  Multumesc

 4. pt Daniel

  multumesc

 5. felicitari…ma bazez pe initiativa si nu pe directive politice din partea ta!

 6. FELICITARI, Razvan!
  iata un politician tanar intr-un loc necesar! Mult spor! tinem pumnii in proiecte si lupta cu cei nedrepti!
  m

 7. pt mihai

  iti multumesc mult

 8. Felicitari! Stiu cat de mult iubesti Sibiul si sunt sigur ca o sa reusesti sa transformi dorintele sibienilor in realitati.

 9. Presiune mare acum pe capul tau avand toti astepari marete de la un tanar politician. Sfatul meu e sa nu te ambalezi vrand sa demonstrezi ca poti ca astfel te vor manca rechinii cu fulgi cu tot. Gandeste strategic totul si nu da cu pumnul in masa din prima zi :)
  Schimbarile au nevoie de timp.

 10. Felicitari Razvan si sper sa fii consilier local si dupa data de 10 iunie si pe viitor la mai mare.

 11. pt alexandru marin

  multumesc mult pentru cuvinte

 12. pt Ionut

  merciiii Ionut

 13. pt tudor CeMerita

  multumesc pentru sfat, foarte inspirat si bine gandit….

 14. Winfried Hermannescu

  …asa cum vad intreaga emulatie sibiana, dar de la distantza, se prea poate ca plecarea dl. Mitea sa nu aiba chiar nicio repercursiune (pentru urbe tipul s-a dovedit inodor/incolor si focalizat doar asupra propriei persoane…) Cu nominalizarea dl. Pop se pare a fi un foc din plin nimerit. Toi, toi, toi si multa bafta (politica). Dl. Mitea nu trebe nici prea tare improshcat, se va intoarce intr-o pozitie tare si nu neaparat pe plan local…

 15. pt Winfried Hermannescu

  cuvinte intelepte…

 16. Felicitari, sfatul lui Tudor scris mai sus e foarte bun, sper sa acumulezi experienta si pe viitor poate vor fi altii carora sa le dai si tu sfaturi asa cum acum primesti de la altii…poate fi si cazul meu…vom vedea.Ma bucur inca odata pentru tine, cat despre mine mi-ar placea sa fim colegi.Succes

 17. pt bogdan07

  multumesc mult….te astept cu mare placere alaturi de mine. da un semn….

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*