19Mar

OFENSIVA TINERILOR LIBERALI II !!!

Se apropie alegerile locale ș™i pentru că tinerii liberali sunt cei care meritムo atenț›ie din partea voastrムpentru ceea ce fac ș™i ceea ce vor fi….am sムvムprezint vouăƒ, tinerii candidaț›i ai PNL la diferite funcț›ii locale.

În județul Ilfov, unul din viitorii primari va fi Narcis CONSTANTIN, președintele TNL Ilfov și membru al conducerii naționale a TNL. El este candidatul USL la funcția de primar în localitatea Măgurele (acolo unde se află platforma universitară).

Este unul dintre cei mai tineri candidați ai PNL și USL. Cu siguranțムva fi urmăƒtorul primar al oraș™ului de lângă București.

Acesta este un exemplu, vor mai fi ș™i multe altele….

Distribuie articolul:

8 comentarii

  1. cu siguranta Narcis o sa fie primar al Orasului Magurele si cu siguranta o sa faca din Magurele un oras

  2. Felicitari Narcis,sunt convins ca multe lucruri se vor schimba in bine Magurele imediat dupa ce ajungi primar. Ai votul meu!

  3. Mult succes! Orasul Magurele are nevoie de un primar responsabil si implicat.

  4. E bine sa mai stai o tura,pana te mai coci ! Esti prea mic pentru asa ceva!.

  5. pt Iulian

    la ce te referi?

  6. pentru inceput ar trebui sa-si faca ordine in familie,incercind sa repare ce a distrus si sa fie cinstit, sa mearga pe calea cea dreapta .

  7. @ Iulian-are vre-o legatura familia cu functia de primar?s-a mai spus ca nu are experienta in familie si de aceea nu poate fii un bun primar(oameni innapoiati mintal).Problemele de familie se rezolva in familie nu la primarie(primar).Oameni fiti destepti caci tara este plina de Prosti!!!!!

  8. Normal ca are.Cum credeti ca se va lucra in interesul cetateanului un individ care nu s-a trezit niciodata de dimineata sa se duca la serviciu? Si tocmai asta-i problema,in loc sa-si spele rufele murdare in familie,tipa toti trei in toate directiile despre „nenorocitul” de Cosmin. Or mai fi si oameni care necunoscand situatia le-or plange de mila.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*