7Feb

UN NOU BLOG la SIBIU

Ei bine, este vorba de un alt fel de blog și în același timp o premieră deoarecere vorbim de primul blog al unei formațiuni politice locale

Adresa este http://www.liberaliisibieni.wordpress.com (aici).

Tot ce este legat de activitatea PNL, despre liderii PNL precum și de pozițiile PNL legate de SIBIU și de România veți regăsi pe acest blog.

lectură plăcută…..

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Ba da, iti preimti:) Si nici macar nu iti dai seama. Si nu jignesti doar o singura generatie, ci multe nenumarate, inaintea ta. Generatiile care au trait si au muncit si care vad ca in urma lor vine nimic.

  2. Pana la proba contrarie suntem dispusi sa acordam credit fiecarui tanar care doreste sa se implice in rezolvarea problemelor acestei tari. Am aprecia insa mai multa concentrare in promovarea propriilor idei si mai putin atac la persoana celor care au condus cum au condus.

    Eu am o agentie de publicitate, dar daca vreau sa promovez afacerea unui partener care are un service auto prefer sa fac o invitatie clara spre sediul lui:
    Nicolserv, Str. Principala, 423
    Veştem 557263
    decat sa-mi pierd timpul explicand greselile pe care le fac altii, din alte ateliere auto. Cred ca stim cu totii care sunt problemele de la varful politicii romanesti si am vrea ca cei aflati in ascensiune sa-si faca un capital politic din propriile platforme si nu din vanarea greselilor altora, dovedindu-si astfel competenta si maturitatea politica. Ai curajul si rabdarea de a fi diferit, in sensul bun al cuvantului si in final vei avea mai mult de castigat! Succes!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*