9Iul

prinSIBIULmeu 2011

Chiar în acest moment am început prezentarea orașului Sibiu pentru invitații noștrii, bloggeri.

Ce este proiectul prinSibiulmeu?

Ideea îi aparține lui Bogdan Brylynski (citiți-l aici) și lui Tudor Popa (pe el îl știți de aici). Împreună cu ei am pus pe hârtie proiectul la sfârșitul anului trecut și sub egida Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu am reușit a obține parteneriate și sponsorizări, cea mai importantă fiind cea oferită de Consiliul Local Sibiu și de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2011.

Acest proiect își dorește a aduce la Sibiu cei mai importanți comunicatori on-line din România, a le fi prezentat Sibiul și minunățiile sale și apoi să îl promoveze pe blogurile, twitterele și toate modalitățile lor de comunicare on-line.

Eu am deosebita onoare de a fi cel ales a le prezenta în detaliu orașul Sibiu cu istoriiile sale, lucru care îl fac deja.

Nu vă mai spun că adunați la un loc cititorii acestora, fac mai mult decât cei care citesc multe dintre ziarele naționale, să spunem Cotidianul, să spunem România Liberă, să spunem Gândul samd…. Printre cei pe care i-am invitat în această ediție sunt Groparu, Denisa, Nebuloasa, Andrei Crivăț, Chinezu, TvDece, Alina Constantinescu, Hoinaru, Auras, Anurim, Ruxandra, Gogu Kaizer, Toma, Claudia, Cristian, Gaben, Alexandra, Liviu, Cabral.

Din Sibiu s-au implicat Alexandra, Diana, Eliza, Vlad, Monica, Raluca, Rares (cel puțin până acum).

#prinSibiulmeu este un proiect organizat de Asociatia pentru Infrumusețarea Orașului Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria și programul Agenda Culturală 2011. Alături de aceste instituții, parteneri mai sunt Hotelul Levoslav (unde i-am cazat), Printcenter și Autonom (cu care i-am plimbat). Mulț›umim pentru sprijin Hermania, Atrium Classic Cafe, Oldies Pub, Vintage Pub, Supporter Sports Pub & Grill, CNM Astra și Muzeului Naț›ional Brukenthal.

Distribuie articolul:

14 comentarii

 1. Asociatia pt. infrumusetarea orasului are pagina de internet?

 2. pt Strigo

  in curand, lucram la ea….

 3. Sunt sibianca, dar nu mai locuiesc acolo de ceva vreme. Totusi ma simt legata de acel loc si daca as putea face ceva, asa face-o. M-am bucurat sa vad asa o idee faina si ca se incearca sa se faca ceva :)
  M-ar interesa eventual cum se devine membru, ce condtii se cer etc.

 4. La linkul meu e trecut gaben.ro. Numai zic. 😀

 5. scuzeeee….am observat si eu de ce naiba mi se deschidea acelasi link de doua ori….remediez

 6. Sunt sibianca, dar nu mai locuiesc acolo de ceva vreme. Totusi ma simt legata de acel loc si daca as putea face ceva, asa face-o. M-am bucurat sa vad asa o idee faina si ca se incearca sa se faca ceva M-ar interesa eventual cum se devine membru, ce condtii se cer etc.
  +1

 7. Adica daca esti tigan esti automat suspect…Asta retine un domn care isi publica opiniile pe Hotnews in acest material… ….Asta intelege el citind acest material al meu …Demonstreaza insa o superficialitate crunta si de fapt mizeaza pe senzationalul din titlul postat pe Hotnews…Eternul critic eternul observator distant al unei realitati care nu il ating direct.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*