21Iun

TURUL POLONIEI, SZCZECIN, EPISODUL 4

De această dată mă regasesc în Szczecin, la 200 de km de Berlin, fostul oraș german Stettin.

Am fost invitat de către proiectul My European City ca și partener științific al acestui proiect, pentru a lua parte la un ultim simpozion/ dezbatere a acestui program.

Scopul acestui proiect este de a apropia și de a crea un concept european de a înțelege și percepe patrimoniul a patru orașe (Nantes. Padova, Szczecin și Sibiu) pentru început cu speranța de a se dezvolta în viitor spre alte spații urbane europene.

Mâine va avea loc conferința.

Un nou oraș, din nou în Polonia, o noua analiză și o experiență foarte interesantă din punct de vedere istoric, profesional și al proiectlui.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. Cele patru domenii piloni propuse de Comisia European i pe care se va axa Strategia sunt conectivitatea transport durabil i re ele de energie protec ia mediului a resurselor de ap i managementul riscurilor dezvoltarea socio-economic educa ie cultur cercetare turism dezvoltare rural pia a intern i imbun t irea sistemului de guvernare capacitate institu ional i securitate intern …Un proiect pentru toat Romania La inceputul acestui an am participat la o reuniune organizat de Reprezentan a din Romania a Comisiei Europene CE pe tema Strategiei Dun rii. De exemplu calitatea apelor care se vars in Dun re este un factor major de influen are a acestui habitat iar mediile economic i universitar din toate jude ele pot accesa proiecte care s fie dezvoltate in zona dun rean . Primul semestru din 2011 va insemna deci punerea in aplicare a proiectelor concrete subsumate acestui plan de ac iune.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*