27Ian

A AUZIT CINEVA DE STIRBET?!

De cateva zile bravul soldatel Svejk…..scuze asta este din alta poveste, bravul parlamentar Stirbet s-a cocotat pe toate ziarele, portalurile web si tv-urile sibiene dand in dreapta si stanga cu sfaturi dar si cu acuze si cu alte priviri incruntate.

Nimeni nu a facut nimica, toti paraziteaza orasul, toti sunt mici oameni negrii.

Eu nu vreau sa ii dau o replica acestui brav soldatel, ma scuzati din nou, acestui brav parlamentar (despre care pe la colturile strazilor se spune ca si o pisica daca ar fi candidat in locul sau ar fi castigat colegiul). Nu ma pot ridica la nivelul lui de experienta, la nivelul lui intelectual si la nivelul muncii sale. De aceea imi permit ai ii pune o singura intrebare:

Il rog sa ne spuna si noua sibienilor un lucru, un singur lucru, pe care el l-a facut pentru acest oras. Accept si daca imi spune ca a pus o bordura pe undeva. Accept orice numai sa ne spuna acel ceva ce el l-a facut.

Eu unul nu ma astept la un raspuns si nu pentru ca as fi insignifiant pentru dansul si nu pentru ca omul ar avea treburi nenumarate, nu ma astept pentru simplul fapt ca nu are un raspuns.

Eu unul m-am saturat de voci in politica locala. E timpul si unor oameni cu brate si cu cap si cu picioare sa le ia locul acesto voci. E timpul unor politicieni noi.

Distribuie articolul:

7 comentarii

 1. Stimate Domn,
  Sunteti cu adevarat foarte dur !
  Pentru a-i da omului o sansa de a spune si el ceva, trebuia sa-l intrebati „Ce nu a facut pentru orasul Sibiu” si, sigur, v-ar fi pus la dispozitie un adevarat manuscris cu „realizari”.

 2. Nea Cornel are trei facultăţi, două de drept şi una de filosofie. :)
  Domnia sa este membru fondator Club „Rotary” – Sibiu

  Asta am aflat din CV… habar nu am cine este acest domn şi ce face exact acest club… dar aţi putea să-l întrebaţi.

 3. Se ocupa cu aranjamente,din pacate nu florale, pentru ca din alea tot ar mai castiga si sibiul ceva. Aranjamente politice, toate pe sub mana, presiuni la limita legii etc… toate aduc foloase si contracte dincolo de limita aceleiasi legi. In rest asa cum ii sade bine unui activist de moda veche, sapa din greu, dar nu la canal daca ma intelegeti :)

 4. – Cornel Stirbet absolvent inainte de 89 a facultatii de drept administrativ din Sibiu(fabrica comunista de impotenti mintali care acum conduc administratia din Romania)om de casa si tucalar al fostului prim secretar de municipiu in post la 22.12.1989,ulterior sef la Loto Prono Sibiu(politic bineinteles)apoi LIBERAL ??!! ajuns in Parlament printr-o situatie tragica(decesul lui Horia Rusu)In concluzie un alt profitor legat la TEAVA BUGETULUI care dezlipit fiind ,,in secunda doi,,(vorba unui clasic in viata)moare,nefiind capabil de nimic pe cont propriu sau pe propriile puteri.Despre familie la fel.
  Concluzie:astia sunt oamenii de stat care ne conduc si pe care cu graba si devotament romanii ii voteaza de 20 de ani.

 5. Stirbet nu este singurul parlamentar de Sibiu, (nu din Sibiu, pentru ca avem parlamentari de Sibiu si din Moldova si din Oltenia) caruia trebuie sa-i cerem socoteala pentru felul in care ne reprezinta in Parlamentul Romaniei. Din pacate, toti acestia un dau socoteala decat la urne si atunci tot noi ii alegem, tot pe ei.

 6. Da tu,mare reprezentant al NOULUI VAL,tu ce-ai facut?De tine cine a auzit?Vad ca habar-n-ai care sunt atributiile si rolul unui parlamentar…parlamentar sa puna borduri!!!!Eventual sa faca un proiect de lege sa-ti scoata tie bordurile din creier….

 7. pt cosmina

  am scris eu undeva de borduri? crede-ma ca stiu prea bine ceea ce are de facut un parlamentar si tocmai de aceea remarc in continuare ca acet om paraziteaza Sibiul. Eu fara falsa modestie pot spune ca am facut pentru acest oras mult mai multe decat eroul articolului meu. Pot gasi inca mii de oameni care au facut mai multe decat acest om.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*