25Noi

DEZBATERE

Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului este o asociatie formata din tineri sibieni. Tineri jurnalisti, tineri oameni de cultura, tineri oameni de afaceri, tineri politicieni. Scopul este acela de a crea in permanent proiecte legate de Sibiu, proiecte ce sunt dedicate Sibiului.

Miercuri, 25 noiembrie 2009, incepand cu orele 18.00, va invitam in colaborare cu Wien Cafe la o prima dezbatere organizata de Asociatia noastra.

De aceasta data vom discuta despre bratarile dacice. Care este adevarul, cat este minciuna. Vom discuta cu specialistii ce au studiat si s-au ocupat de aceste artefacte. Amfitrionul principal va fi Marian Tiplic, seful catedrei de Istorie Veche si Medievala din cadrul Universitatii sibiene si membru fondator al Asociatiei noastre.

Daca doriti a participa, va asteptam la dezbaterea nostra. Va fi o discutie sincera, interactiva si plina de informatii.

Distribuie articolul:

5 comentarii

 1. Vor fi si ceva bratari dacice acolo? de povesti e satula lumea dar o bratara din aia mai ca ar tine de foame o vreme…

 2. pt Cisnadianca

  sper ca remarca este scrisa doar cu scopul de a descretii fruntile si a ne mai veseli…

 3. Georg Schoenpflug von Gambsenberg

  DESPRE BRATARILE DACICE:
  Inainte de a va aventura in polemici pro sau contra, poate ar fi bine sa cititi ATENT urmatoarele doua COMENTARII:

  1.DESPRE CERTIFICATUL DE AUTENTIFICARE A BRATARILOR, deci NU DESPRE BRATARI in sine, mai precis PE CE SE BAZEAZA AUTENTIFICAREA LOR:
  pe pagina: http://www.sibiul.ro/forum/ la Sibiul Vechi
  comentariul intitulat:

  BRATARILE DACICE. UN CERTIFICAT DUBIOS.CARE NU SPUNE NIMIC.

  deci cititi POSTING 14.la:

  http://www.sibiul.ro/forum/viewtopic.php?t=2778

  2. si mai departe, cât de ETNICE sunt OBIECTELE ARHEOLOGICE, in http://www.medievistica.ro la FORUM…GOTII…

  Postingul 6.
  GOTII IN ARCUL CARPATIN in:

  http://www.medievistica.ro/forum2008/viewtopic.php?t=133

  Poate ar fi bine sa va imprimati cel putin certificatul, sa-l aveti sub ochi la DEZBATERE…sau poate si comentariile mele,si sa le luati la sus-numita dezbatere… asa o sa aveti o baza-de-discutii CONCRETA…

  Georg Schoenpflug von Gambsenberg

 4. pr Georg Schoenpflung von Gambsenberg

  a fost o discutie foasrte interesanta. am vazut nu un atestat ci 18 atestate de autenticitate. cu originalitatea dacilor sunt multe de discutat, dar ca ele sunt reale nu prea.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*