24Noi

SCOALA REGINA MARIA LA 80 DE ANI

Fosta mea scoala, „Regina Maria” (pe vremea mea numita Scoala Nr. 5), a implinit 80 de ani. Nu voi scrie un istoric al scolii, deoarece il voi scrie duminica.

A fost frumos, a fost emotionant. Au luat cuvantul profesorii scolii precum si actuali si fosti elevi ai acestei scoli. Cel mai batran elev absolvise in anii `40 scoala, devenind ulterior judecator. Cel mai tanar era o fetita de 9 ani din clasa a III-a.

Am fost impreuna cu unul din vechii mei prieteni, Sebastian. M-am intalnit cu fostii mei profesori: dl. Radac de istorie, dna. Comsa de geografie, dna. Lupu de romana, dna. Solcanu de mate, dna. Bicer de chimie sau pe Missis Weltmann, profa care m-a invatat toata engleza pe care o stiu si credeti-ma ca sunt destul de fluent.

Eu cred ca intr-o scoala, pentru un elev, cei mai importanti sunt profesorii. Poti avea un calculator sau 500, daca nu ai profesori buni, care nu numai sa te invete materia care o predau dar sa te ajute sa devii om, sa inveti ce inseamna viata ai facut scoala degeaba.

Eu la aceasta scoala am avut parte de astfel de profesori si cel mai important dintre toti este diriginta mea. AURA ROCA. Ea pentru mine ramane dascalul scolii mele!!!

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. Mda… m-a cuprins si pe mine nostalgia… Felicitari pentru post!

  2. pt mocaila

    sa stii ca dna diriginta, dna Lupu si Missis Weltmann m-au intrebat de tine.

  3. Dragă Răzvan,
    Şcoala se mândreşte cu foşti elevi ca tine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru faptul că nu ţi-ai uitat dascălii şi şcoala şi pentru tot ajutorul pe care ni-l dai.Eşti minunat!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*