27Oct

SUNT IPOCRIT DECI EXIST XVII

O noua vorba pdl-ista strabate piata publica romaneasca: votul uninominal a fost legiferat deoarece a fost votat de catre popor la referendumul din 2007.

Nimic mai fals. Daca ar fi sa citim in litera rezultatului (cum face mai nou presedintele si acolitii sai) putem afirma ca in urma acelui referendum romanii au invalidat votul uninominal, prin neprezenta lor ce a dus la invalidarea rezultatului referendumul.

Sarim peste faptul ca pe Basescu l-a durut in popou de punctul de vedere al poporului si a continuat cu votul uninominal, o idee buna dar prost aplicata, sarim peste faptul ca poate in spiritul referendumului romanii au fost de acord cu votul uninominal, dar daca au ajuns sa se lege de acel rezultat prost pentru a isi justifica demersul politic, ei chiar au ajuns la limita ipocriziei.

Unde e ocaua corecta? Cand resping un prim ministru sustinut de o majoritate parlamentara formata in spiritul Constitutiei dar poate nu si in litera ei sau cand sustin un rezultat invalidat al unui referendum in litera legii dar corect in spiritul ideii???

Distribuie articolul:

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*