Distribuie articolul:

5 comentarii

 1. : Coalitia PSD PD are pe zi ce trece rezultate tot mai dezastruoase. PNL din pacate nu are putere decat sa semnaleze oamenilor pericolul in care ne afundam. Crin Antonescu este pana in prezent singurul lider politic care pare cu adevarat interesat de interesul national, si nu doar de combinatiile de partid. E cel mai potrivit ptr rolul de presedinte

 2. Am aruncat un ochi pe text… are coerenta.

  O singura nelamurire am: de ce pe legea salarizarii? De ce nu pe legea educatiei sau pe cea privind reorganizarea agentiilor s.a.m.d. (are un nume foooarte lung)?

  M-am uitat si pe celelalte si pe opiniile exprimate si se pare ca si celelalte 2 sunt varza! Ca sa nu mai zic de chestia cu variantele diferite ale legii educatiei (justificate de Abramburica cu incredibilul argument ca ceea ce lipsea pe varianta guvernului oricum e trecut in legea salarizarii).

  De exemplu in legea privind reorganizarea agentiilor se mentine stupida prevedere cu trimiterea in concediu fortat pentru 10 zile, masura care nu face decat sa amane problema aparatului administrativ supradimensionat. Sau vorbeste de programul Rabla la tractoare, program care nu are nimic de-a face cu ceea ce sugereaza titlul: „Legea privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor cadru cu Comisia Europeană si Fondul Monetar Internaţional”.

  Din cate stiu eu, indiferent de rezultatul motiunii, oricum se voteaza in Parlament. Iar daca cele 3 sunt la pachet, oricum se incalca Constitutia care nu zice decat de asumarea raspunderii asupra unui proiect de lege (nu 3).

  Deci, care e ratiunea alegerii? Pur si simplu e cea mai varza? Sau este posibil sa fie singura care aduce si voturi de la PSD-ul haituit de sindicate, voturi necesare ca sa treaca motiunea?

 3. Cetateanul turmentat de politica

  Aveti dreptate, numai PNL-ul mai incerca sa constientizeze pericolul, sunt din Dobrogea

 4. Ma bucur sa vad ca cineva vegheaza totusi pentru bunastarea si binele Romaniei. Felicitari PNL pentru motiunea de cenzura….sa speram ca o sa aiba si rezultate. Actuala coalitie PSD PDL este dezastruoasa !

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*