10Sep

MARILE bullshit-uri SIBIENE ALE GUVERNARII PDL si PSD

Va rog frumos, sa apaludam inca odata marile realizari sibiene ale guvernarii actuale: zecile de parcuri realizate, sutele de kilometrii de drumuri realizati, poduri si podete cu dea-valma, scoli renovate, biserici restaurate, monumente scoase la lumina, turism in abundenta si cum putem uita finalizarea centurii Sibiului.

Acum va rog reveniti-va. Dupa cum probabil ati citit prin presa locala la ultima rectificare bugetara Sibiul va primi fix O lei. NIMIC.

Atata au putut liderii celor doua partide. Bine ca nu s-au sinchisit ca la cat de importanti sunt prin partidele lor, daca faceau gura, Sibiului i se luau bani.

A da sa nu uitam de marea lucrare de la Jina. Cu asta se pot mandri guvernanti. Milioane de lei, pentru nimic. Bravo lor si la mai mare.

Sper dragi sibieni ca nu treceti cu vederea peste aceste aspecte, data viitoare cand punga postocalie sau rosie se va agata de usa voastra. Ciocolata nu tine loc de bunastare.

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. Daca o sa candidezi vreodata la ceva (orice) o sa ai sprijinul meu si cu siguranta si al familiei! Suntem si noi PNL! :))

  2. pt Anda

    stiu ca sunteti liberali…de candidat sigur o sa candidez si chiar o sa am nevoie de ajutorul tuturora….merci mult.

  3. Eu tot nu inteleg cum poti sa-ti imparti viata intre istorie/arheologie/etc si politica. Mai ales, de ce ar vrea un tanar capabil, inteligent sa se mânjeasca in mocirla politicii?

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*