21Aug

POSTARE DESPRE NIMIC

Nu am chef sa scriu despre comisia Udrea si de modul in care dansa ii cam face sah mat pe membrii comisiei. Nu vreau sa scriu despre reducerea de personal ceruta de premier primariilor din tara. Nu vreau sa scriu despre campaniile electorale ce vor veni. Nici despre cum mai sta (sau iar nu sta) politica de pe Cibin. Nici despre oamenii buni sau rai ai Sibiului.

Incep sa devin scarbit de balciul guvernarii incat imi este lehamite sa scriu. M-am plictisit sa tot spun ca Boc e incapababil, ca Udrea e o precupeata de mahala (si ea stie asta si nu o prea doare), ca Basescu este un isteric, ca Geoana este un politician inchipuit sau ca Iliescu este un comunist. daca romanul nu s-a dumirit de asta pana acuma, devine constient raspunzator de ceea ce se intampla in tara noastra.

Scriu despre nimic, este de fapt o anti-postare. Ideile imi zboara, se duc naiba stie unde, imaginile mi se plimba prin cap iar impresiile mi se afunda.

Imi place ultima imagine ce mi-a ramas in cap. Statul pe o banca bucuresteana noaptea pe o racoare tomnatica, holbandu-ma la blocurile de pe Unirii.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. se spune ca poporul isi merita conducatorii pe care-i alege.
    [apropo despre comisia Udrea,prestatia lui Orban este mai mult decit penibila,incit ma intreb ce cauta individul in PNL un partid care se pretinde de elite]
    Despre Nutzi,Base,Boc[ca sa respectam ordinea de decizie de acum in Romania]nu are rost sa vorbesc.Imi vine in minte una din panseurile geniale de dupa 90,,Tara frumoasa,pacat ca e locuita,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*