28Iul

GREATA sau CE NU A INVATAT UN TANAR POLITICIAN IN URMA ZILEI DE LUNI

Am ramas consternat cand o ascultam pe Elena Udrea cum ii dădea in gat pe diferiții miniștrii psd-iști cu cheltuielile lor oneroase. Colegii ei din guvernul BASESCU!!! Adica dansa, in aparare, a venit sa ne spuna ca nu doar ea si Ridzi au furat dar si ministrii social democrati au facut si mai fac acelasi lucru. ADICA TOT GUVERNUL FURA!!! Tonul doamnei ministru, agasant, nervos, isteric si modul lapusnean de a rezolva lucrurile, amenintand in dreapta si in stanga cu diverse popesciri, a fost continuat, pe toate posturile,  de membrii celor doua partide de la guvernare. PD-istii ii fac incapabili si hoti pe psdisti iar PSD-istii ii fac incapabili si hoti pe pdlisti. Daca si dupa aceasta guvernare catastrofala nu se va schimba nimic in politica incep sa ma indoiesc serios de calitatea votului dat de romani.

Inca odata m-am convins ca tineretea nu este o calitate in sine, iar cine mi-a dovedit acest lucru a fost Monica Iacob Ridzi.

Sincer va spun, nu imi este mila de ce i se intampla PD-ului si nu pentru ca sunt opozanti politici dar pentru ca primesc din partea PSD-ului exact ceea ce ne-au oferit ei noua, adica liberalilor, cand eram la guvernare. Acelasi stil de joc opozitie/ putere il face si PSD in acest moment. Ieri erau in opozitie, azi la putere, maine in opozitie si asa mai departe. PD-ul primeste exact ceea ce ei au inventat si de aceea nu imi este mila si nu reacctionez sentimental la strigatele disperate si impotente ale lui Boc.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. voua ar trebui sa va para bine ca se mananca intre ei, din pacate mai aveti nevoie de un plus la comunicare altfel merg voturile catre PRM ca in 2000 :(

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*