1Iul

GUVERNAREA A UITAT DE SIBIU

Azi am citit o declaratie a lui Berceanu. Cica UE nu are bani pentru finantarea centurii Sibiului si autostrazii SibiuPitesti. Nu stiu ce sa cred. Am inteles ca ce am scris intr-un articol precedent era o aiureala de a mea. Acum ce sa mai cred.

Poate ca daca il rugam frumos pe Berceanu ne da si noua ceva bani…..

Pe site-ul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei (PDL) am gasit o lista, un tabel al obiectivelor (oraselor) ce urmeaza sa fie finantate pentru lucrarile de reabilitare termica a cladirilor asa cum scrie la lege, mai precis la OUG 18/2009.

Sibiul nu primeste vreun ban. Imi pare rau ca nu am reusit scanarea documentului dar daca vreti il pot da la fiecare.

Astfel Argesul psdist primeste pentru doua localitati 3.748.000, 530 lei. Bacaul hrebencian primeste 10.908.000,691 lei. Bistrita primeste 4.000.000 lei. Brasovul (3 localitati) ia 18.126.000,373 lei. Bucurestiul ia si el bani. Chiar si Giurgiul opozitiei ia si el 2.885.000 lei.

Bihor, Botosani, Braila, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea, Vaslui, Vrancea, de fapt cam toate judetele primesc bani, mai putin Sibiul au primit bani.

Concluzia trageti-o singuri!!!

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Razvan,
    Guvernarea a uitat de Romania.

  2. -activitatea parlamentarilor de sibiu se simte din ce in ce mai spactaculos(ah Raluca am vise erotice cu tine ce promisiuni perverse faceai in campanii!!!!!)
    -serios vorbind nu ce asteptau sibienii de la ,,ALESII LOR,,
    asta au votat asta au.Sibiul a ajuns FSN-ist dupa 20 de ani de la revolutie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Nu-ti mai face sange rau.Cu toata centura lui, Pitestiul sub domnia pesedista a ramas fara termoficare, ca urmare a glorioasei administratii.Tot Pitestiul isi ingroapa trecutul prin demolarea cladirilor vechi si inlocuirea pietrei cubice cu pavele chinezesti colorate…poate e o frustrare a vechilor oameni noi ce vor sa se faca uitate anumite chestiuni…Tot Pitestiul a „renuntat” in favoarea unor firme private la serviciile publice de transport si salubritate…Tot Pitestiul isi bate joc de echipa de fotbal si de memoria marelui Dobrin…Tot Pitestiul a inceput sa-si defriseze celebrul parc Trivale (padurea ce desparte doua cartiere mari) pentru ca smecherii sa-si faca vile.Tot Pitestiul este pe primul loc la coruptia in administratia locala (permise, finante, etc).
    Acum, chiar crezi ca ma mai incalzeste cumva reabilitarea lor termica?
    Bucura-te ca, pana la urma, traiesti intr-un oras cat de cat normal.Un oras pe care eu il consider cel mai frumos si ingrijit din mizeria noastra de tara.Sibiul e Bruxelles-ul meu, din multe puncte de vedere.

  4. daca era udrea deputat de Sibiu poate primea si el ceva, ca, na, are pile acolo SUS! 😉

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*