19Mai

SUNT IPOCRIT deci EXIST XII

Marele deputat Stirbet o face iar lata. In marele lui talent politic pe care il dovedeste in fiecare zi prin nenumaratele sale actiuni si realizari.

Ce s-ar fi facut Sibiul fara acest mega politician?

Pai ar fi facut la fel de bine…… evident. Stirbet s-a trezit a declara ca la nivelul parlamentarilor puterii din Sibiu exista o uniune care ii face a merge impreuna si a sustine proiectele locale. Citez: „exista o comunitate a parlamentarilor de Sibiu, atunci cand nevoile o cer„!!! Am vazut.

Aceasta comunitate a functionat perfect cand nici macar nu stiau ca pretiosul lor Guvern tocmai taia banii pentru centura Sibiului si amana inca odata finalizarea aceastei fete morgana a orasului nostru.

Sibienii, faceti ceva, curmati prietenia si comuniunea lor. In stilul aceasta, la fel de bine va functiona si cand Ministerul Turismului va uita sa mai dea bani pentru Sibiu, Ministerul Culturii va uita a da banii pentru restaurarea monumentelor, iar Guvernul va mai taia de cateva ori banii pentru centura.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. avind in vedere combinatia miraculoasa de parlamentarireprezentanti ai Sibiului in care singurul care are cuvint la Bucuresti este ,,silfida,,Raluca Turcan OCHIUL SI URECHEA IN TERITORIU AL ALIANTEI PENTRU ROMANIA(saraca)la ce te poti astepta.Marele pacat ca dupa 20 de ani sibeni care votau dreapta au ajuns sa voteze cu stinga la greu(adica fostul FSN hulit de sibieni)La multe succesuri.

  2. Ciolanul e prea mare ca sa vada peste el.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*