18Mai

ALIANTA MARO…….stiti voi la ce ne referim

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Raileanu Laurentiu

    salutare razvane!vad ca au dat jos videoclipul dupa site:-?stii cumva de unde as putea face rost macar de melodie?buzaul te saluta

  2. pt Laurentiu

    fie de pe youtube, fie de pe http://www.tnl.ro/media

  3. Clipul poate fi vizionat pe canalul oficial You Tube:

    http://www.youtube.com/watch?v=NPwzTLTknVY

    Descoperiti incompententa de zi cu zi!

  4. presupun ca scopul clipului asta e sa devina viral.. dar eu cred ca se gasesc si cativa sustinatori pnl care sa nu-l guste, desi poate zice cateva adevaruri.. pentru ca din discursurile lui crin antonescu (nu neaparat cele mai recente..)parea o opozitie mai mult sau mai putin de bun simt..

    tin minte discursul cand basescu si geoana au fost la sambra oilor, a fost unul cat se poate de elegant.. prin clipul asta eu zic ca dezamageste bucata foarte mica de electorat care asteapta de mult timp o conducere decenta, ponderata in discursuri, o oarecare stabilitate si lipsa scandalului.

    nu zic nu categoric, dar oamenii s-au cam saturat sa auda acuze de ambele parti si cand roata se schimba, cei care au acuzat sa nu se descurce nici ei. dar poate pentru pnl tocmai segmentul asta din sustinatori nu e important, pentru ca e foarte posibil ca ei sa nu mearga la vot.. oricum, cred ca e bine cunoscut faptul ca o buna parte din cei care nu merg la vot, daca ar merge ar vota pnl. si prin mesaje de genul asta nu cred ca ii convinge cineva sa mearga.. poate ar trebui regandida strategia pe termen lung..

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*