14Mai

SUNT CONSTERNAT, SOCAT, PIETRIFICAT, ETC……

Daca va amintiti, voi cei care mi-ati citit postarile mai vechi, va amintiti ca am scris ca PDL-ul nu are vocatie de administrare sau de a conduce tara!!!

Nu imi vine a crede in ce hal au putut derapa si claca. Buget facut pe picioare, legi abracadabrante, rectificari dupa rectificari, taieri de bugete, scaderi de salarii, neindeplinirea nici macar a unei promisiuni electorale, ingrasarea bugetelor de spalat bani pentru partid (turismul si tineretul), cearta, coprutie, si muuuulte altele.

Ce ma socheaza si mai mult este atitudinea PSD-ului. Dau in PDL ca in hotii de cai!!! Geoana, Hrebe, si aialalti toti lovesc mai rau ca in Opozitie.

PDL-ul se regaseste acum exact in pozitia PNT-CD-ului sau a PNL-ului. Ei erau cei care erau la guvernare si care de fapt criticau ca si cand erau in Opozitie. Ei erau cei care dadeau vina imediat pe ceilalti pentru nereusitele guvernarii si isi asumau reusitele.

Acum PSD-ul face acest lucru iar PDL-ul se afla prins in mijloacele guvernarii. Din pacate pentru ei o guvernare proasta si pentru tara si pentru ei (nu prea au bani nici macar pentru primarii lor). Asa ca ei trebuie sa guverneze, nu prea au timp de altceva iar ceilalti in schim, toti ceilalti, zburda si arunca cu pietre.

PDL a devenit un partid impotent!!!Nu au solutie de a isi reveni. Evident este rezultatul taierii oricarei personalitati a partidului si a constantei treceri la colt a liderilor cu potential, ce au dus la mediocrizarea acestei formatiuni politice.

Vad si in Sibiu. Inainte, cand erau in Opozitie, ii gaseai peste tot, dar acuma de abia am vazut trei voluntari amortiti pe Centru. Probabil ca rezultatul va fi mai bun decat al nostru, baza electorala e mai mare inca in acest moment, dar cu siguranta va fi sub scorul lor de la generalele si localele de anul trecut.

A da, am uitat, la Sibiu se face mai multa campanie Elenei Basescu, ordin de la Bucuresti (ori EBA la Bruxelles ori afara toti din partid!!!). Pe langa echipa de campanie a EBA-ei, primarii au primit cota (ca pe vremea comunistilor) de voturi sa le dea omoloagei. Mergeti prin Marginime, pe la primariile pdl-iste si vedeti ce cote babane au fiecare.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. Sa speram ca atunci cand doi se cearta, al treilea castiga. Dar, din pacate, in Romania, profilul castigatorului trebuie sa semene cu cei mai multi dintre cei multi. Adica, lipsa de politete, respect si problemele cu igiena sa fie la ele acasa… Poporul roman si-a denigrat sau si-a surghiunit valorile, nu a stiut sa le aprecieze si sa le foloseasca la momentul in care puteau da cel mai mult pentru tara si le-a reabilitat doar in muzee, cartile de istorie sau de literatura. Iar geniile, au fost furate si s-au afirmat in strainatate. Acesta este „pastelul” politicii romanesti din ultimii 20 ani si nu numai…

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*